Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok férfi, hogy nő is kezdeményezhet?
Mert az egyenjogúságba nyilván ez is beletartozik :)
2017. nov. 4. 18:15
2017. nov. 4. 18:17
Mert kezdeményezhetnek is, nekem több kapcsolatom jött úgy össze, hogy a nő kezdeményezett, mint úgy hogy én.
2017. nov. 4. 18:18
Randira ne ő hívjon és italra se hívjon meg. Bókokat se mondjon. De egy beszégetést egy nő is kezdeményezhet, ha szeretne megismerkedni a férfival.
2017. nov. 4. 18:18
Kicsit néha mi pasik is szeretnénk átélni, milyen a nőknek a társkeresési piacon: milyen az, amikor valaki akar minket, vágyik ránk, és ennek esetleg hangot is ad, tesz azért, hogy összejöjjünk. Ez egy gyökeresen más világ ahhoz képest, amit férfiak sokasága él át nap mint nap, mindenféle ellenkező nemtől érkező inger nélkül, visszautasításokkal, megszégyenítésekkel tarkítva.
2017. nov. 4. 18:23
Már miért ne lenne így...? xD (Nőként kérdem...)
2017. nov. 4. 18:25
Mert töketlen a többség, aki ezt vallja és annyira be van szarva a visszautasítástól és elege van a nők utáni futásból, hogy inkább hátradőlve szeretné megvárni amég belerepül a sült galamb a szájukba.
A kezdeményezés a férfi dolga és akármennyire is elcseszett az ismerkedés ma már, még mindig úgy gondolom hogy attól lesz férfi a férfi, hogy tudja mit akar (jelen esetben a nőt), tesz érte és udvarol. Nem nekem kell meghódítanom és nem nekem kell leszólítanom nőként. Nőknek meg azt kéne megtanulniuk, hogy értékeljék ha valaki mer kezdeményezni és úgy bánjanak a másikkal ahogy fordított esetben elvárják hogy velük is bánjanak. Lehet hogy aznap a sokadik próbálkozik be, lehet hogy egyáltalán nem az esetük, de tiszteletet mindenkinek meg kell adni. Vissza lehet utasítani úgy valakit, hogy ne bántsuk meg.
2017. nov. 4. 18:25
Mert ma már egyre jobban elmosódnak a nemi szerepek és mindenre ráhúzzák az egyenjogúság szlogent.
2017. nov. 4. 18:26
#7: tehát neked oké, ha egy nő töketlen és nem tudja, mit akar... hát oké, lehet ez a te véleményed :D szerencsére vannak olyanok is, akik komolyan gondolják az egyenlőséget, és nem az előnyöket.
2017. nov. 4. 18:31
Bőven kezdeményeznek a nők ha a férfi elég jól néz ki és elég drága ruhákban van. Folyamat nézegetik, mosolyognak rá. Ha többen vannak, akkor nevetgélnek és sustorgónak az illetőről. Ez is kezdeményezés, mert zöld jelzés a kannak. Aztán vannak bevállalósabb nők, aki valami hülye ürüggyel meg is próbálkoznak akár, de ez azért ritka mert nem bírják elviselni a visszautasítást, elvégre az nem az ő reszortjuk.
2017. nov. 4. 18:36
Kapcsolódó kérdések: