Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja sok férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja sok férfi, hogy nő is kezdeményezhet?

Figyelt kérdés
Amikor ez nem így van .
2017. nov. 4. 18:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
12%
#9 A nő nyilván töketlen, ha töke lenne nem lenne nő. Talpraesettség, önbizalom, határozottság, más tészta. De nem is a papucs férfi-főnök nő páros volt a téma, ott valószínűleg a nő fog kezdeményezni. Ha ilyen kapcsolat kell, akkor dőlj hátra és várj rá hátha kezdeményeznek a nők.
2017. nov. 4. 18:37
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

Az ismerkedésben a felek szerepe és felelőssége 50-50% kellene, hogy legyen. Elmúlt már az az idő amikor Mr.Hőslovaglegkisebbkirályfi teper meg leöli a százfejű sárkányt, a nő meg nagy kegyesen elfogadja.

Ugyanez fordítva is!

Elmúlt már az az időszak amikor a nőnek kötelező a toronyba zárva várni Mr.Hőslovagot, akinek kb. felajánlotta az apja.

Modern világban már idejétmúlt ez a teperődsi, az ismerkedés 2 emberről szól, mindkettő aktív közreműködésére szükség van. De a normális nők nem is várják már el ezt az egyoldalúságot. Aki meg igen, az kap is a nyakába valami csélcsap lovagot aki MINDEN nőt meg kíván hódítani, aztán annak rendje szerint tárgyiasítja is őket. Rosszabb esetben egy zsarnokot.

2017. nov. 4. 18:42
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
"Amikor ez nem így van" Erre van valami törvény vagy esetleg íratlan szabály,hogy a nő nem kezdeményezhet? Pedig kezdeményezhet,sőt ha úgy vesszük sokszor "kezdeményez" is jelekkel,mosolygással,szemezéssel,ezt talán vehetjük kzdeményezésnek,illetve utalásnak arra,hogy nincs ellenére az ismerkedés. Én pl.ezen jelek után mennék oda egy lányhoz,ha csak néz maga elé,vagy elfordítja a fejét,ha ránézek,vagy egyáltalán semmit nem csinál,akkor oda se megyek hozzá, gondolom ezzel sok férfi társam is így van.
2017. nov. 4. 18:44
 14/28 anonim ***** válasza:
58%
Én úgy jöttem össze az egyik exemmel, hogy ő kezdeményezett. Szóval előfordul.
2017. nov. 4. 18:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig kezdeményezhet,sőt ha úgy vesszük sokszor "kezdeményez" is jelekkel,mosolygással,szemezéssel,ezt talán vehetjük kzdeményezésnek,illetve utalásnak arra,hogy nincs ellenére az ismerkedés."

Ez a "kezdeményezés" kockázatkerülő módja...

2017. nov. 4. 18:58
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Régen is kezdeményeztek a nők. Csak akkor még működött a nonverbális kommunikáció, súlya volt egy leejtett zsebkendőnek és egy kacér pillantásnak is, amely jelezte a férfinak, hogy "hé, tetszel, hódíts meg, hős lovag!". Ilyen értelemben igenis kezdeményezhet egy nő, jelezheti (jeleznie kell) a férfinak, hogy megrohamozhatja a várat. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy a nő hív randira, mászik rá a férfira, stb.
2017. nov. 4. 19:00
 17/28 anonim ***** válasza:
#16: ez igaz, de ez még az egyenjogúság és egyenlőség előtt volt. :)
2017. nov. 4. 19:03
 18/28 anonim ***** válasza:
Lófszt. Egyenlőség van itt már. Pont 50%-ot tesznek bele a felek a kezdeményezésbe amikor elhúzzák jobbra a másikat a Tinderen. Pont 50%.
2017. nov. 4. 19:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem jobban érdekel a kapcsolat maga, mint az azt megelőző állatias táncikálás. Az érdekel, ahogy majd együtt töltjük az időt, éljük az életünk, fejlődünk és keressük a boldogságot. Felőlem nyugodtan randira is hívhat egy nő, nyugodtan fejezze ki, hogy akar valamit, sőt, alap, hogy ha kapcsolatot kezdünk, akkor ő is kifejezi, hogy mit érez, és nem csak én hódítgatom meg, amit ő nagy kegyesen eltűr. Nekem egy szellemileg egyanrangú társ kell, nem egy bábu, akinek én mondom meg, hogy mit gondoljon, hogy elérjem, hogy elviseljen. Az sem villanyoz fel, hogy agyalhatok, hogy vajon jól csináltam-e a párzási táncot, mit gondol rólam, akar-e valamit tőlem. Na meg mi alapján döntöm el, hogy pont ő kell nekem? A szép kis pofija miatt? Aki csak várja, hogy udvaroljanak neki, az nincs azon a szinten, amit én keresek, szóval nem is fogok teperni.

26F

2017. nov. 4. 19:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és

Tegyük fel, egy nő randira hív. Azt jelenti ez, hogy felajánlkozott nekem, és innentől bármit tehetek vele, és értéktelen lesz? Francokat. Azt jelenti, hogy szeretné, ha jobban megismernénk egymást, onnantól új meccs kezdődik, nem számít, hogy ki kezdeményezett, csak az számít utána, hogy hogy alakul a randi, szeretnénk-e folytatást vagy sem. Ő is mondhatja, hogy nem, meg én is mondhatom, hogy nem. Pont ugyanúgy, mintha én hívnám el.

előző voltam (#19)

2017. nov. 4. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!