Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfi kezdeményezhet egy nőnek? Miért nem lehet fordítva is?
Figyelt kérdés
Rengeteg csalódástól mentené meg a férfit ha nők is kezdeményeznének mert általában a férfiak jönnek ki rosszul a párkeresésben amúgy is. Miért nem csinálják azt a nők hogy aki tetszik nekik ahhoz odamennek beszélnek vele?2019. jún. 15. 17:54
1/22 anonim válasza:
Azt csinálják. Csak ahhoz nem mennek oda, aki nem tetszik nekik. És értelemszerűen azt is utasítják vissza, aki odamegy hozzájuk, de nem tetszik nekik.
2/22 anonim válasza:
Én nőként csináltam már ilyet. És senki nem szólt nekem, hogy ilyet nem lehet, sőt nem jött a randirendőrség sem, hogy letartóztasson. A férjemet is én szedtem fel.
3/22 anonim válasza:
Kezdeményezés alatt pl milyen szituációkat értesz?
4/22 anonim válasza:
Barátnőm kezdeményezett, sőt elég kitartó volt. Pont a napokban néztük vissza az első üzeneteket és fogtam a fejem hogy hogy nem vettem észre anno :D most vagyunk majdnem egy éve együtt
5/22 A kérdező kommentje:
Pl hogy társkeresőn nők is írjanak vagy ha akar ismerkedni azt mutassa ki határozottan a nő is elvégre egyenjogúság van.
2019. jún. 15. 18:06
6/22 anonim válasza:
Nyugodjál meg. Aki tetszett, annak mindig írtam. Aki nem, annak minek írnék???
7/22 A kérdező kommentje:
Na és mi a helyzet a "nekem a belső ami fontos" lányokkal ők is vajon ezt gondolják?
2019. jún. 15. 18:15
8/22 anonim válasza:
Nagyon kevés ferfi kapna meg a kezdemenyezest akik az elso kezdemenyezore ugrananak, nem valogatnanak mint a nok. Megborulna az egyensúly
9/22 anonim válasza:
Ezt nem tudom megmondani, mert nekem nem csak a belső a fontos.
Szerintem itt az a gond, hogy személy szerint veled nem akar ismerni senki, nem pedig az, hogy a nők nem kezdeményeznek.
10/22 anonim válasza:
Minden nőnek a belső fontos - feltéve hogy tetszel nekik.
Kivéve a kamaszokat, ezalatt értsd a 23 év alatti korosztályt. Nekik tényleg csak a külső fontos, a belsőt maximum belemagyarázzák.
Egyékbént meg kezdeményeznek a nők is. Ez alatt azt értem, hogy nagyon is mutatják az érdeklődésüket. Azt azért ne várd, hogy ő hívjon randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!