Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gyáva vagyok akkor fölösleges barátnőről álmodnom?
Mivel fiú vagyok nekem kellene kezdeményeznem, lépnem a lányok felé. Azonban nekem ehhez nincs bátorságom. Többször próbáltam már magam összeszedni, hogy na majd holnap, majd ekkor, majd akkor, de sose teszek végül semmit, mert félek.
Azok akik nálam próbálkoztak azok soha nem tetszettek, mégis megtették lány létükre, én meg még így sem merem, hogy elméletileg fiú vagyok. Szánalmas...
Ne is reméljek így semmit, inkább éljem tovább a kis életem?
Voltak akik "jelentkeztek" is, voltak akik csak jónak mondták el, hogy bejövök nekik, aztán a sor rajtam lett volna, de valóban, nem fogták meg úgy. Volt olyan is, hogy adtam nem is egy, hanem kettő-három találkozót is egy lánynak, hogy hátha, de nem éreztem semmit akkor sem.
A nagyobb gond azonban az, hogy neten sem merek beszélgetést kezdeményezni, mert a lényeg ugyanaz: a lány levágja, hogy bejön nekem. Azt, hogy élőben nem merek odamenni azzal úgy vagyok, hogy olyan eshetőség nem is létezik a fejemben, arra semmi esély, hogy megtegyem, úgyhogy egyáltalán nem is számolok olyasmivel. A kérdésem is inkább arra irányult, hogy neten sem merek kezdeményezni, nemhogy élőben...
Most komolyan erre milyen választ vársz?
Igen, egyedül fogod leélni az egész életed, ha tovább sem teszel semmit egy kapcsolatért...
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!