Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként összejönnétek olyan férfival, aki nálatok sokkal jobb anyagi helyzetben van?

Figyelt kérdés

+kérdés: Egy ilyen kapcsolatban milyen motiváció van egyéni célok megvalósítására?

Van saját lakásom, most szeretnék kocsit venni végre, rengeteg célom van. Előléptetés, nagyobb ház, több utazás, stb. Büszke vagyok magamra, hogy mindent sikerült eddig egyedül elérnem, és haladok a kis életemmel. Korábban mindig olyan párkapcsolataim voltak, ahol a másiknak imponált az, hogy már van lakásom, nem kell albérletre költeni. Na, most megismerkedtem valakivel, aki már most olyan színvonalon él, ami nekem még az álmaim közt se szerepel. Legutóbb hazahozott egy olyan autóval, ami többet ér, mint a kislakásom....és a büszkeség/öröm helyett az önbecsülésem kezdett mélyrepülésbe. Eddig nagyon jól kijövünk minden téren, de ezek az anyagi különbségek nagyon elbizonytalanítottak. Hirtelen értelmüket vesztenék az életcéljaim. A boldogság, hogy sikerült venni egy szép kanapét vagy sikerült találni egy olcsó repülőjegyet. Igazából szeretem az életem, és ezt a mindennapi kis lépcsőnkénti előrehaladást, csak egy társ hiányzik nagyon. Így viszont egy kész életet kapnék, ahol a kis használt álom Mazdám szinte már nevetség tárgyát képezné. Volt valaki így? Megbánta? Hű maradt önmagához?

2019. jún. 12. 02:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Az még oké, hogy kell neki a pénz. Majd jön a következő retardált fajtársa az meg majd ossza az észt, hogy ez neki jár. Hazudoznak, meg névtelenül beléd állnak, mert úgy sem lesz következmény. Még ez is oké, de az h még irigy is vagy... Majd a többi megmagyarázza, hogy ez normális (lenne számukra). Sokszor elgondolkodom, hogy én egy ilyen embernek még 1 üdítőt sem fizetnék. Nyugi, nem vagy más mint egy gputtony, többet úgy sem érsz. Mikor tele vagy, mehetsz vissza a kis mazdádhoz, s tervezheted a következő kérdésedet ide: Miért üres az életem egy gazdag faszi után?
2019. jún. 12. 08:03
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha komolyra fordulna a dolog köztetek, akkor a pasi is biztosan örülne hogy ezeket mind egyedül érted el. Lehet hogy ő is. Ettől te nem lennél kevesebb, vagy az álmaid.
2019. jún. 12. 08:51
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

- ha csóróbb a pasi, akkor az a baj

- ha gazdag a pasi, akkor az a baj...

Nem lehetne, hogy egyszerűen élvezed a randizást meg a párkapcsolatot mindenféle agyalás helyett? :D

2019. jún. 12. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
8%
Csak gazdagabb férfival állnak össze.
2019. jún. 12. 09:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, mert én is tehetősebb családból vagyok, és nem zavar ha valakinek sok/több pénze van mint nekem. Így anyagiak terén sokkal hasonlóbb lenne szerintem a gondolkodásunk. Ez nem azt jelenti, hogy csóróval nem jönnék össze(!), de biztos sok vitát okozna, hogy én nem tudom milyen érzés ha valamire nincs pénzed, ugyanis sose éltem azt meg.
2019. jún. 12. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:

A helyedben értékelném ezt a lehetőséget, és új célokat tűzhetnél ki, amik inkább saját fejlődésedre vonatkoznak, nem arra hogy dolgozz és vegyél egy anyagi tárgyat, amivel semmivel sem leszel több. Jelenleg konkrétan inkább benne maradsz a pénz szedegetésében, a kitalált életed építésében, ami mellesleg tönkremehet egy tűzvészben, és utána elméletileg neked már nem is lesz életed. Foglalkozz az érzéseiddel.

Ha meglesz mindened, akkor sem fogsz leszel tartósan boldog, ez a folyamatos vásárlás pedig direkt úgy van kitalálva az embereknek, hogy mindig hajszoljanak valamit, többet és újat. Ezt hívják fogyasztói társadalomnak: az emberek inkább törődnek valami anyagi, lényegtelen dologgal, mint saját magukkal.

2019. jún. 12. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!