Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki sikertelen a csajozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki sikertelen a csajozásban akkor miért mondják neki azt, hogy „kezdj el sportolni” amikor én Brad Pitt testtel sem értem el még soha sikert?

Figyelt kérdés

Sokan akik feljönnek ide panaszkodni, hogy nem megy nekik a párkeresés és nem tudtan egy nőnél sem sikert elérni, azoknak sokan rögtön olyanokat írnak, hogy „kezdj el sportolni dagadék!” meg, hogy „gyúrjá! mert a nők csak a kigyúrt pasikat szeretik!”. Nem mondom a sport csakugyan egészséges a szemben a kövérséggel, ami viszont sok szív és érrendszeri betegség forrása. De a csajozás terén ez semmit sem jelent. Semmivel sincs egy dagadt ember hátrányban egy kisportolttal.

Az utcán egy csomószor látok elhízott kövér férfiakat hatalmas sörhassal gyönyörű nőkkel együtt, néha még modell alkatú nők is jut egy ilyen elhízott férfira.

Ami meg a sportos meg gyúrást illeti, azzal tisztában vagyok én is, hogy a totál szétszteroidozott Shawn Ray test nem jön be annyira, mert a nők többségének a szálkás izomzat jön be (elég csak visszaolvasni ezt az oldalt is). De ha valakinek ilyen szálkásan kigyúrt izomzata van az semmivel sincs előnyben.

Vegyünk például engem. Amióta élek folyamatosan sportolok valamit. Soha életemben nem voltam kövér. Az utóbbi pár évben pedig direkt szálkásan kigyúrt lettem és intenzíven küzdősportolok is. Nem dicsekvésként mondom, de a testem egészen közel áll Brad Pitt testéhez:

[link]

Ez pedig állítólag a legjobban preferált test a nők körében.

Ellenben még sohasem tudtam kialakítani párkapcsolatot és mindig is sikertelen voltam a csajozásban. Ellenben egy csomó dagadt elhízott igénytelen pasinak meg gond nélkül van párja.

Akkor miért hiszik egyesek azt, hogy a párkeresési sikertelenségre a legjobb megoldás a sportolás? Amikor tulajdonképpen saját életpéldámmal cáfolom meg ezt...

2019. jún. 10. 23:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

Srác vagyok, ne értsd félre: Mutatnál képet az alkatodról és az arcodról?

Rám egyetem alatt feljött pár kiló. Nekiálltam edzeni és egy kb. fél-1 éves időtartam után már annyi látható jele volt a dolognak, hogy sokkal több nő figyelt fel rám. Én ezért írom, hogy az edzés segít, mert ezt tapasztaltam.

2019. jún. 10. 23:49
 12/30 A kérdező kommentje:

Mesélhettek nekem foteliszlámszakértők és fideszhívek nyugodtan. De én abban különbözök tőletek, hogy én TÉNYLEG iszlámszakértő vagyok. Szóval küldözgethetitek a Pat Robertsonos meg Orbános interjúkat nekem, azt leszámítva hogy jót fogok nevetni másra nem lesznek nagyon jók. Max arra, hogy széttrollkodjátok a kérdést és megint eltereljétek a témát a lényegről.

Mivel látom ezen nagyon leragadtatok megígérem, hogy írok ki majd egy külön kérdést erről az idősemberről, aki alfahím léte ellenére ember tudott maradni és megőrízte humánusságát. De most ezt hagyjuk meg akkor majd arra a kérdésre. Ok?

2019. jún. 10. 23:53
 13/30 anonim ***** válasza:
93%

Ruha alól még nem látszik ki ez a giliszta Pitt alkat. Gondolom akik azt tanácsolják, hogy gyúrja ki magát az ember ettől magasabb szintre gondolnak. Legalább egy naturál testépítő izomtömegére (pl. Tari Ádám).

Nyilván a legtöbb ember nem így néz ki, de ők nem is a testükkel szedték fel a nőjüket.

2019. jún. 11. 00:41
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

Nézd. Nálam semmi esélyed nem lenne, mert a "gyúrást" ennyire eloterbe helyezed.

En az intelekektualisan erős embereket szeretem. Jó dolog a sport, de ha az a fő elfoglaltság, az nekem nem bejövős.

2019. jún. 11. 00:42
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira muzulmán vagy, tárt karokkal fogadnak majd az "igazhitűek" Szaud-Arábiában... A felvilágosult, szép szerelem hazájában.

És az egyik legelmebetegebb jogrendszerrel.

2019. jún. 11. 00:45
 16/30 anonim ***** válasza:

Tessék, ezt most olvastam, hátha segít. Joe Jonas mondta:

"Megtaláltam magamat, és ez vezetett oda, hogy ráleltem a páromra is. Az, hogy szerelmes lettem, arra késztetett, hogy jobb férfi legyek, jobb ember, és mindent egybevetve, jobb testvérré is tett engem."

forrás:starity.hu/magazin/76021-joe-jonas-imadnivaloan-nyilatkozott-felesegerol/

2019. jún. 11. 00:45
 17/30 A kérdező kommentje:

Nem helyezem ennyire előtérbe. Ez a kérdés is pont azoknak a kritikája, akik annyira előtérbe helyezik. Fontosnak tartom ugyan a sportot, de az még nem minden. Nálam a filozófián és tudományon (bármely területe) is óriási hangsúly van, tehát az elme fejlesztésén is.

„intelekektualisan erős embereket szeretem”

Ezt kifejtenéd bővebben, hogy mit értesz ez alatt?

2019. jún. 11. 01:09
 18/30 A kérdező kommentje:

A muzulmánok többsége is utálja a szaúdiakat. Nézd csak meg mennyi ártatlan jemenit bombáztak le és mennyi csecsemő hal kínok közt éhhalált a szaúdiak miatt. Ennyire igazhitűek. Viszont tudod kik szeretik a szaúdiakat és támogatják dollármilliárdokkal? Trumpék (aki Orbán haverja és akit támogatott) illetve a britek, akik maga a szaúdi dinasztiát hatalomra tették 1926-ban. Ha a nagy keresztény nyugatiak nem pumpálták volna fel ennyire a szaúdi terrordinasztiát, akkor most nem lenne egy wahábi eszmáket terjesztő gyilkosbirodalom. És ennek ellenére még van pofájuk ezeknek az egyszerű muszlimokra mutogatni, akiknek semmi köze ahhoz, hogy a nyugati országok hány milliárddal támogatják éppen a szaúdi monarchiát...

2019. jún. 11. 01:14
 19/30 anonim ***** válasza:
95%
Rendben, ahogy kívánod, vissza az eredeti témához. Szóval szerinted, ha objektíven belegondolsz, mégis hány itteni nőnek lenne vonzó, vagy akár csak kicsit is szimpatikus a te iszlámon alapuló meggyőződésed?
2019. jún. 11. 02:21
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, az az első baj, hogy arrogáns vagy.

Hagyd abba a szófecsérlést és gondolkozz el az élet dolgain.

Finoman fogalmazva: a te kultúrális beállítottságod nem kompatibilis az itteni nőkével. És ez így van jól, remélem nem fog senki bedőlni neked.

2019. jún. 11. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!