Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intp lányok ijesztőek a pasiknak?
Hatarozottan maceras...
A pasik nem szeretik az okos noket.
Volt akitol megkaptam h nem akarja magat butanak erezni mellettem. WTF ???
Jo megfigyelok gyorsan kiismerik az embereket, es siman par szoban kikeszitik. Szal egen nem szeretik az INTP noket a pasik. Nem lehet atverni oket, erzelmileg nem lehet befolyasolni. Kenytelenek lennenek felnonni hozza csak az nem palya...
Amúgy a 16 personalities nem egy megbízható teszt, hatalmas általánosítás, pl. az, hogy vezetsz határidőnaplót vagy szeretsz olvasni nem jelenti azt, hogy introvertált J típus vagy, szóval én azért vigyáznék. Ha tudtok angolul, javaslom a kognitív funkciós teszteket, ahol a funkciókat tesztelik úgymond. Az INTP és INFP két funkcióban is különböznek, Fi/Fe illetve Te/Ti.
Fi=saját morálok, ideológiák, saját magad felé vagy érzékeny, de sokszor rideg, makacs
Fe=people pleasing úgymond, érdekel a szociális státuszod, mások mit gondolnak rólad, együttérzel másokkal, szívesen segítesz nekik akkor is, ha az morálisan rossz, szóval kicsit fake, manipulatív emberek az Fe használók
Te=azért csinálsz valamit, hogy hasznát élvezd később, praktikus legyen
Ti=belső analizálás, akár hasznos, akár nem, maga a folyamat érdekel, akár lesz eredménye, akár nem.
INFP->van benne Fi és Te
INTP->van benne Ti és Fe
de ez nyilván nem ilyen fekete fehér, mert én pl INTP vagyok, de nem feltétlen ilyen sorrendben használom a kognitív funkcióim.
Ha mélyebben érdekel a téma, olvass bele. Nem, nem lehet kategorizálni embereket, mert mindig változunk a környezetünk hatására, de ha valaki alapcsopiját ismerjük, jó támpont lehet.
Előző voltam.
INFP vagyok.Nem ijednek el tőlem, sőt!
Inkább az a baj, hogy introvertáltabb vagyok általában és talán megközelíthetetlennek, félénknek gondolnak, netán beképzeltnek. Pedig csak óvatos vagyok. Ugyanakkor van egy lazább, vadabb oldalam is. Szóval bonyolult...
INTP jött ki nekem, de általában változó ez, attól is függ, hogy milyen hangulatban vagyok.
Nem gondolom, hogy ijesztő vagyok. Sokkal könnyebben barátkozom férfiakkal, mint nőkkel, mert velük több a közös témám. Persze, a párkapcsolat már más kérdés, de nekem eddig mindig úgy lett barátom, hogy korábban már pár éve ismertük egymást, barátkoztunk, majd több lett.
INTP férfiként mindig olyan nőre vágytam, aki intellektuálisan és érzelmileg hozzám hasonló módon áll a világhoz: logikusan és okosan érvel, szereti rendszerbe foglalni a jelenségeket, élvezi az elme szabadságát és a néha teljesen öncélú gondolatok fraktálszerű burjánzását, a vad és virtuóz ötletelést.
Hiába ismertem meg és szerettem sok nőt életemben, ezek a tulajdonságok nem voltak együtt semelyikükben sem.
De válaszolva a kérdésre, nem, számomra egyáltalán nem ijesztőek az INTP nők. Az az ijesztő, milyen nehéz őket megtalálni.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!