Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Intp lányok ijesztőek a pasiknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intp lányok ijesztőek a pasiknak?

Figyelt kérdés

2019. jún. 10. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem azok.

Én INFJ vagyok. 31F

2019. jún. 10. 17:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha érzelmesebb hangulatban vagyok, az INFP jön ki
2019. jún. 10. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hatarozottan maceras...

A pasik nem szeretik az okos noket.

Volt akitol megkaptam h nem akarja magat butanak erezni mellettem. WTF ???

Jo megfigyelok gyorsan kiismerik az embereket, es siman par szoban kikeszitik. Szal egen nem szeretik az INTP noket a pasik. Nem lehet atverni oket, erzelmileg nem lehet befolyasolni. Kenytelenek lennenek felnonni hozza csak az nem palya...

2019. jún. 10. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont ellenkezőleg, én igazi pasimágnes vagyok, amióta egyetemre jöttem :D. Bár vannak ijesztő pillanataim, de általánosságban nagyon nyugodt vagyok és könnyelmű. Az emberek nagy része tök más, mint a gimiben, ahol mindenki levegőnek nézett, itt sok elvont, introvertáltabb, fura ember megfordul :D. Lány barátom már kevesebb van, talán pont azért, mert sokat rivarizálunk és én gyűjtöm be, amit ők akartak (jobb jegyek, fiúk, tanárok...:"D).
2019. jún. 10. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Amúgy a 16 personalities nem egy megbízható teszt, hatalmas általánosítás, pl. az, hogy vezetsz határidőnaplót vagy szeretsz olvasni nem jelenti azt, hogy introvertált J típus vagy, szóval én azért vigyáznék. Ha tudtok angolul, javaslom a kognitív funkciós teszteket, ahol a funkciókat tesztelik úgymond. Az INTP és INFP két funkcióban is különböznek, Fi/Fe illetve Te/Ti.

Fi=saját morálok, ideológiák, saját magad felé vagy érzékeny, de sokszor rideg, makacs

Fe=people pleasing úgymond, érdekel a szociális státuszod, mások mit gondolnak rólad, együttérzel másokkal, szívesen segítesz nekik akkor is, ha az morálisan rossz, szóval kicsit fake, manipulatív emberek az Fe használók

Te=azért csinálsz valamit, hogy hasznát élvezd később, praktikus legyen

Ti=belső analizálás, akár hasznos, akár nem, maga a folyamat érdekel, akár lesz eredménye, akár nem.

INFP->van benne Fi és Te

INTP->van benne Ti és Fe

de ez nyilván nem ilyen fekete fehér, mert én pl INTP vagyok, de nem feltétlen ilyen sorrendben használom a kognitív funkcióim.

Ha mélyebben érdekel a téma, olvass bele. Nem, nem lehet kategorizálni embereket, mert mindig változunk a környezetünk hatására, de ha valaki alapcsopiját ismerjük, jó támpont lehet.

Előző voltam.

2019. jún. 10. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:

INFP vagyok.Nem ijednek el tőlem, sőt!

Inkább az a baj, hogy introvertáltabb vagyok általában és talán megközelíthetetlennek, félénknek gondolnak, netán beképzeltnek. Pedig csak óvatos vagyok. Ugyanakkor van egy lazább, vadabb oldalam is. Szóval bonyolult...

2019. jún. 10. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:

INTP jött ki nekem, de általában változó ez, attól is függ, hogy milyen hangulatban vagyok.

Nem gondolom, hogy ijesztő vagyok. Sokkal könnyebben barátkozom férfiakkal, mint nőkkel, mert velük több a közös témám. Persze, a párkapcsolat már más kérdés, de nekem eddig mindig úgy lett barátom, hogy korábban már pár éve ismertük egymást, barátkoztunk, majd több lett.

2019. jún. 10. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:

INTP férfiként mindig olyan nőre vágytam, aki intellektuálisan és érzelmileg hozzám hasonló módon áll a világhoz: logikusan és okosan érvel, szereti rendszerbe foglalni a jelenségeket, élvezi az elme szabadságát és a néha teljesen öncélú gondolatok fraktálszerű burjánzását, a vad és virtuóz ötletelést.

Hiába ismertem meg és szerettem sok nőt életemben, ezek a tulajdonságok nem voltak együtt semelyikükben sem.

De válaszolva a kérdésre, nem, számomra egyáltalán nem ijesztőek az INTP nők. Az az ijesztő, milyen nehéz őket megtalálni.

42F

2019. júl. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!