Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak jobban tetszik a flancosabb öltözködésű lány, mint aki pl egyszerű farmerban és pamut pólóban van?
Felhívja magára a figyelmet, azt sugározza, hogy azt akarja, hogy foglalkozzanak vele. Mint a neonreklám.
Otthonra attól még nem kéne.
A lényeg, hogy stílusosan öltözzön.
A stílus pedig nem egyenlő a divatos vagy magára figyelmet felhívó öltözködéssel. Találd meg, melyik ruha illik a személyiségedhez, mert a ruha önmagában nem jelent semmit sem, aki felveszi az tölti fel tartalommal.
Sok nő azt hiszi, hogy stílusosan fog öltözködni ha bemegy a ruhaboltba és megveszi a legmodernebb divatú ruhákat és a legcsicsásabb meg legdrágább ruhákat magára pakolja. Hát ettől irtóra nem lesz még stílusuk. Fel lehet a turkálóból is stílusosabban öltözni, mint mondjuk az Adrássy utcából.
Sokszor mintha belülről érezném, hogy mi az ami tényleg szép mi az amikor meg csak magára pakolt mindenféle drága divatos ruhákat valaki de nem állnak jól rajta. Szerintem erre nem olyan nehéz ráérezni. Ha megnézed sokszor, amikor érzed belülről, hogy megmozgat a stílus, akkor nem is fontos annyira flancosan öltözni. Az egyszerűség néha aranyat ér. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat.
Nézd meg ezeket a képeket is. Semmi túlbonyolítás nincs, de mégis eszméletlenül szépen néznek ki:
Annyit még hozzáteszek, hogy szerintem a magassarkú is fölösleges (de persze aki akar az szenvedjen benne, nem akarom lebeszélni). Egy szimpla egyszerű kinézetű tornacipő megfelelő zoknival összepárosítva, olyan színnel ami illik a többi ruhához szerintem sokkal szebben áll mint bármely magassarkú.
De ezek nyilván az én személyes véleményeim. A stílus ugyanis teljesen egyedi, mi magunk töltjük fel tartalommal. Csak meg kell találnunk a sajátunkak, nem pedig mindenáron valami divatot, trendetmeg mittudoménmiket követni...
A pasikat sajna nem tudom.
Nekünk férfiaknak a csinos, jó alakú, nyitott, kommunikatív, intelligens nők tetszenek.
Voltam társaságban, ahol az elhanyagolt testüket a legújabb tavasz-nyári divattal talargató, flegma, karót nyelt csajok mindig azon voltak kiakadva, hogy mit eszünk mi férfiak azon a 3-4 laza csajon, hiszen még sminkjük sincs (“fúj!”).
Mi férfiak a szomszed lány típust sokszor jobban szeretjük mint az ilyen nagyon megcsinált csajt, mert az eljön velünk túrázni, az leül a fűbe, ha kimegyünk a partra, az nem azon aggódik, hogy illik e a ripittyom kék körme a sehaj kék harisnyájához. És végül az ilyen farmer-pólós lány ha egyszer tényleg felöltözik, mert olyan alkalom van, akkor lélegzetelállító egy ízléses, de sima fazonú ruhában is.
Legalábbis az én barátnőim pont ilyenek voltak mind, ha netán te az elhanyagolt, mindent letojó, slampos farmer-pólós vagy, akkor ez kevésbé lesz igaz rád, de nem a ruha miatt
Ez nem igy mukodik.
Persze van eg standard de nincs ilyen hogy a pasiknak ez tetszik jobban vagy az. De olyan van, hogy Nagyon sokaknak ez tetszik jobban sokaknak meg amaz. Vagy te hany pasinak akarsz bejonni? Mindnek? Mert akkor minden ujjadra mas stilusu goncot vegyel, mas partra szavazz, legyen voros, fekete es szoke is a hajad es a tobbi! ;D
Vagy... adod onmagad es “keresed” a te parodat. A par szoban is benne van hogy valaminek a parja.
Persze oké, értem én. Ami nincs senkid többes számban beszélsz, de teljesen mindegy, a többségnek a pucc jön be, ha te nem vagy olyan. Mert na és ha a többségnek ez tetszik. Benne van a jelensegben hogy viszont sokan vannak max kevesebben akinek meg nem a pucc (vagy forditva). Neked csak 1 pasit kell talalnod.
Magyarul; ha a vilagon csak 1 pasinak tetszik ahogyan kinezel, es az neked is, nem fog erdekelni onnantol hogy a szomszed belanak is bejossz e... ;)
Az én párom azt mondja, neki mindig azok a lányok tetszettek, akik farmer-póló kombóban is vonzóak tudnak lenni. A baráti társaságunkban meg van olyan, akinek már az is "igénytelennek" számít, akinek nincsen műkörme. (Na ott a lánynak még a melle is szilikon, és a magassarkú az mindenhez alap.)
Hozzám sosem vonzódtak azok a srácok, akiknek csak az elegáns, meg a nagyon puccos lányok jönnek be, viszont amikor elmegyünk valahová, olyankor én is ki szoktam öltözni, és olyankor a kedvesem roppant büszke rám. De a hétköznapokra nem igényli a puccot, és én sem vagyok az a típus, aki ilyen.
Embere válogatja.
Ja, és mi van akkor, ha egyszer nekem is kedvem van flancolni, picit több sminket feldobni, máskor meg farmerban és pólóban van kedvem elmenni itthonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!