Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasiknak jobban tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak jobban tetszik a flancosabb öltözködésű lány, mint aki pl egyszerű farmerban és pamut pólóban van?

Figyelt kérdés
Én a 2. eset vagyok és nagyon sok lány, de például van egy csoporttársnőm, aki mindig mindenhova de tényleg mindig kiötlzik, csipkeszoknya, rövid szoknya, csillogó toppok arany ruha stb és mintha jobban bejönne a férfiaknak. Ez a nő miatt van vagy a ruha teszi a nőt...? Ti mit gondoltok?
2019. ápr. 11. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy a "hasznos/nem hasznos" gombot miért "like/dislike" funkciónak értelmezitek? Leírom, hogy nekem igen, jobban bejönnek az igényes lányok, ami egy teljesen egzakt válasz a kérdésre, és 11%, mert gondolom a sok igénytelen, XL-es Tankcsapdás pólóban mászkáló zsíros bőrű tramplinak nem tetszett :D
2019. ápr. 12. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

11: üdv a GYK-n!

Itt megkérdezik, hogy tetszenek e a szemüveges lányok, annyit írok, hogy igen, mégis 0 pontot kapok a végén. Mondjuk az is, aki azt írta, hogy nem.

Nem csak like-dislike, de ízlés pontozása.

2019. ápr. 12. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha egy Francesca Fournier, akkor lehet barmiben

Egyebkent a termeszetesebb lanyokat szeretem. Lehet mindent, de csak izlesesen.

2019. ápr. 12. 16:35
 14/14 anonim válasza:
Én imádom farmerban a lányokat, de nem ezt a mostani hónaljfarmert, mert nagyon gáz szvsz. hanem a csípőfarmer fazont, és ami hátul bevág a popiba, na az szexi tud lenni.
2019. ápr. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!