Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 év alatti pasiknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év alatti pasiknak tényleg ennyire nehéz a társkeresés manapság?

Figyelt kérdés

Egyetemista éveim alatt sok embert ismertem meg, és a férfiaknak kb. 30%-a az, akinek egyáltalán volt valamilyen barátnője, a többinek egyszerűen nem jutott nő, nem ment neki a csajozás. Viszont csajt ebben a korban szinte egyet sem ismertem akinek a társkeresés egy minimális gondot is jelentett volna.

Ez később majd tényleg át fog csapni a másik irányba? Tehát így 30-as 40-es korban már a nőknek lesz nehezebb valamire való férfit találni. (Persze tudom, kukacmatyit és félcsöves lúzert azt akkor is lehet, de gondolom nem olyan kell)

2019. márc. 4. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Persze, hogy így van... a 20-as évei elején járó nőknek csak az ilyen tahó, alfa típusú ,,férfiak" kellenek, az olyat észre sem veszik aki maga dolgozik esetleg tanul, eltartja magát, építi az életét. CSak, hogy ezek az alfa típusú pasik meg nem bírnak egy nő mellett megmaradni és szépen ott hagyják ezeket a nőket sok esetben egy poronttyal és akkor a nőknél már szóba jöhetnek az olyan srácok is akik eddigre házhoz jutottak, biztos jövedelmük van és kitartják a kis poronttyal együtt...
2019. márc. 4. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Szerencsére igen, így több nő marad azoknak, akik tudnak ismerkedni.
2019. márc. 4. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy van abban valami, amit az 1-es mond, annak ellenére, hogy tagadni fogják.

Ki tudja hány olyan eset van, hogy a csajt fiatalkorában felcsinálja valami bunkó alak, akiről "nem tudta, hogy olyan", aztán kisgyeremkes családanyaként kapkod össze-vissza, hogy találjon valami manuszt magának. Na ilyenkor szóba jöhetnek a tipikus jó fiúk, akiket leszart egyetemista korában.

2019. márc. 4. 13:57
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Csak azoknak nehéz akik szarul néznek ki !
2019. márc. 4. 14:01
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Kezdődik a napi rinya újratöltve.
2019. márc. 4. 14:07
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Bocsi, ha indiszkrét kérdés, de hova jártál egyetemre? Én ELTE-re jártam programozó szakra, ott azt hittem, majd mennyi "élettelen lonely kocka" lesz, stb, de igazából nem tudnék felidézni olyan pasit onnan, akinek ne lett volna valamiféle kapcsolata.

Lényegében összességében nem tudok olyan férfit felidézni az ismerősi körömből, akinek 25 éves kora körülre ne lett volna még kapcsolata, pedig elég vegyes ismerősi köröm van.

Saját ismeretségi kör alapján viszont nem túl célravezető statisztikai következtetéseket levonni. Ha hivatalos statisztikákat nézek, akkor pedig az látszik, hogy a 25-29 év közötti férfiak ~13%-a házas*. Sajnos a "párkapcsolatokról" mint olyanról nem igazán lehet pontos statisztikát vezetni, hiszen mindenkinek mást jelent a párkapcsolat, de szerintem 30 alatt határozottan többen élnek "sima" kapcsolatban, mint házasságban, így szinte biztos vagyok benne, hogy 30%-nál többen vannak kapcsolatban a fent említett korcsoportban.

*: Forrás: KSH > Országos adatok > "1.1.3.2 - A 15 éves és idősebb férfiak családi állapot és korcsoport szerint"

2019. márc. 4. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:

4-esnél a pont.

20-as éveiben néz ki az ember a legjobban, ha akkor nem tetszel a nőknek majd azt hiszed 40 évesen fogsz?

2019. márc. 4. 14:17
 8/13 Diavolino44 ***** válasza:
91%

18 évesen az első barátnőm azért jött össze velem, mert megsajnált.

S annak ellenére hogy borzalmas voltam párkapcsolat ugyileg. Kitartott mellettem éveken keresztül. Így sokkal könnyebb lett utána az ismerkedés. Szóval szerintem igen. De ehhez kellenek az évek, mire kiforr a szemelyiseged. X mennyiségű visszautasítás. Ízlések öltözködés fejlődése. Plussz ha nem vagy tok hülye akkor személyiség fejlesztés is. Pl kommunikációs képességek.

De nekem vannak olyan ismerőseim akik, meg besavanyodtak, elhiztak, eligenytelenedtek. Azoknak például nehezebb.

2019. márc. 4. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is az eltére jártam programtervező infó szakra és nagyon jelentős volt azoknak a férfiaknak a száma akinek nem volt jelenleg barátnője.Legalább a harmada fele szerintem simán.(ez 6-7 éve volt)
2019. márc. 4. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 3-4 éve jártam oda, akkor a legtöbbeknek volt kapcsolatuk. Még azoknak is, akik elsőre tipikus "nyomikockának" néztek ki.

2019. márc. 4. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!