Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy rendes srác, hogy tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rendes srác, hogy tudja feldolgozni?

Figyelt kérdés
Tudom ilyen úgysincs, meg stb... De egy rendes, jószívű, odaadó srác, hogyan tudja feldolgozni a sokadik sikertelenséget? Egyszerűen élni sincs már kedvem
2019. jún. 10. 15:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

Na...a napi, kötelező, 3400000023. "Csúnya és/vagy alacsony vagyok, sose lesz nőm!?." kérdés.

https://www.youtube.com/watch?v=EWRZpkU1QGU

2019. jún. 10. 16:29
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

az is hülyeség, hogy a külsődön nem tudsz változtatni... általában egyébként ha ronda az arcszerkezete valakinek, a szakáll megoldás rá meg egy normális haj és normális stílus, meg kell találni, hogy mi áll jól... :D

és ez a rendes srácos duma meg rohadt idegesítő, 99% aki ezt állítja nem az, hanem valami dilije, ami miatt menekülnek a csajok...

2019. jún. 10. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"A férfi nem akkor ronda ha fura az alkata és arcberendezése, hanem ha nem hasonlít senkire se a tévéből"

Lagzi Lajcsi is a tévében van

2019. jún. 10. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Mostanában leginkább a bírósági tárgyalása kapcsán.
2019. jún. 10. 17:31
 15/23 anonim ***** válasza:
Kezd el edzeni vagy örökre magad maradsz.
2019. jún. 10. 18:09
 16/23 A kérdező kommentje:
Az miért jó ha kigyúrom magam és úgy vagyok ronda?
2019. jún. 10. 18:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Ne gyúrj!

Pénzt keress!

Ha meg nem megy, maszturbálj!

2019. jún. 10. 18:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Miért, kérdező, netán így nézel ki?

[link]

2019. jún. 10. 18:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy rendbe rakod magad. Miért a mai, felületes, számító, manipuláló, önző és egoista (én én én mert nekem jár) nőszemélyeknek akarsz megfelelni? Felelj meg magadnak, ezek jönni fognak utána, de akkor már nem úgy fogsz nézni rájuk, hogy jajj végre szóba állt velem, hanem úgy, hogy megint egy számító éhenkórász, vajon mit akarhat.. Ha jó testet csinálsz magadnak, akkor vszínű feküdni, ha pénzt, akkor nyaralna.. Használd ki, azt dobd el mint 1 szemeteszsákot ami megtelt. Többre úgy sem jó 99%-uk. Aztán majd jönni fog egy aki nem ilyen, de te addigra már összeszedted magad, s nem így fogod látni sem önmagad, sem a világot ahogy most. Sok sikert.
2019. jún. 11. 09:18
 20/23 A kérdező kommentje:

De komolyan nem értem azokat a válaszokat, akik azt mondják, hogy rakjam rendbe magam...

EMBEREK. Én genetikailag sajnos csúnyának születtem. Nem vagyok szép, nem vagyok jóképű. Ezen nem lehet javítani. Nem pattanás, nem ragya, hanem szimplán nem vagyok szép. Ezen változtatni nem lehet. Kigyúrhatom magam, de az megint 2-3 év mire kinézek valahogy és akkor az még mindig a ruha alatt lesz, amit ugye nem látnak. A plasztikát meg felhozni még viccnek is rossz, kinek van több milliója erre? Ha ennyire telelennék vennék egy jó kocsit, azt legalább valami pénzéhes lotyó lenne mellettem.

2019. jún. 12. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!