Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rendes srác, hogy tudja feldolgozni?
Tudom ilyen úgysincs, meg stb... De egy rendes, jószívű, odaadó srác, hogyan tudja feldolgozni a sokadik sikertelenséget? "
Elég örömteli , hogy ennyire tiszta lelkűnek látod magadat, de ha ennyire sikertelen vagy akkor valami nem ok.
"aki csúnyának született az is marad,"
plasztikai műtét, arctorna, hajbeültetés, edzőterem+étrend, bőrgyógyász... soroljam tovább?
"A férfi nem akkor ronda ha fura az alkata és arcberendezése, hanem ha nem hasonlít senkire se a tévéből2
Érdemes volt felkelnem, bearanyoztad a napom, köszi!
Én, azt hiszem, valamelyik kevéssé ismert rajzfilmalakra hasonlítok a tévéből…
Akkor ideje valami tehetséget megtalálni magadban! Én még olyat nem láttam, hogy egy okos, lelkes munkájú, képzett, művelt pasinak ne lett volna csaja! Akárhogyan is nézett ki külsőre!
Például Serge Gainsbourg is tipikusan csúnya pasi volt, Stephen Hawking-ról nem is beszélve...
Nem a külsőddel van a baj! Stílus, intelligencia, tökösség. Ez kell a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!