Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy rendes srác, hogy tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rendes srác, hogy tudja feldolgozni?

Figyelt kérdés
Tudom ilyen úgysincs, meg stb... De egy rendes, jószívű, odaadó srác, hogyan tudja feldolgozni a sokadik sikertelenséget? Egyszerűen élni sincs már kedvem
2019. jún. 10. 15:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Pl. úgy, hogy befejezi az önajnározást (jajdecuki! kedves! aranyos! jószívű! fúúúú) meg a sebnyalogatást, és elkezd őszintén szembenézni a hiányosságaival. Aztán elkezd önmaga megváltoztatásán aktívan és nagy erőkkel dolgozni.
2019. jún. 10. 15:41
 2/23 anonim ***** válasza:
38%

Tudom ilyen úgysincs, meg stb... De egy rendes, jószívű, odaadó srác, hogyan tudja feldolgozni a sokadik sikertelenséget? "

Elég örömteli , hogy ennyire tiszta lelkűnek látod magadat, de ha ennyire sikertelen vagy akkor valami nem ok.

2019. jún. 10. 15:54
 3/23 anonim ***** válasza:
49%
Kedves első a külső olyan amit a gép dobott, aki csúnyának született az is marad, hagyjuk ezt a hülye dumát!
2019. jún. 10. 15:55
 4/23 A kérdező kommentje:
Igen, itt a gond sajnos a külsőmmel van, amin ugye változtatni nem igen tudok.
2019. jún. 10. 15:57
 5/23 anonim ***** válasza:
36%
Mi a gond a külsőddel?
2019. jún. 10. 15:58
 6/23 anonim ***** válasza:
16%
A férfi nem akkor ronda ha fura az alkata és arcberendezése, hanem ha nem hasonlít senkire se a tévéből
2019. jún. 10. 16:03
 7/23 anonim ***** válasza:
33%
Messze nem csak a külsőddel van a gond. Például központozni sem tudsz.
2019. jún. 10. 16:06
 8/23 anonim ***** válasza:
25%

"aki csúnyának született az is marad,"

plasztikai műtét, arctorna, hajbeültetés, edzőterem+étrend, bőrgyógyász... soroljam tovább?

2019. jún. 10. 16:07
 9/23 anonim ***** válasza:
54%

"A férfi nem akkor ronda ha fura az alkata és arcberendezése, hanem ha nem hasonlít senkire se a tévéből2

Érdemes volt felkelnem, bearanyoztad a napom, köszi!

Én, azt hiszem, valamelyik kevéssé ismert rajzfilmalakra hasonlítok a tévéből…

2019. jún. 10. 16:14
 10/23 anonim ***** válasza:
51%

Akkor ideje valami tehetséget megtalálni magadban! Én még olyat nem láttam, hogy egy okos, lelkes munkájú, képzett, művelt pasinak ne lett volna csaja! Akárhogyan is nézett ki külsőre!

Például Serge Gainsbourg is tipikusan csúnya pasi volt, Stephen Hawking-ról nem is beszélve...

Nem a külsőddel van a baj! Stílus, intelligencia, tökösség. Ez kell a nőknek.

2019. jún. 10. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!