Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mackós pasinak csak kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós pasinak csak kövér csaj juthat?

Figyelt kérdés
Most nem vegyük ide azt ha pl a pasi milliomos.
2019. jún. 10. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

"mai trend a férfiaknál 60 kg, az átlagos meg 65. 😂"

Hol? Afrika éhező részein?

2019. jún. 10. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem igaz, hogy a nőknek az 50 kg-s pálcika pasik kellenének. Csak szegény tinilányoknak lassan már nincs más választásuk, mert a fiatal srácok 90%-a ilyen😂De ettől még egy valamivel izmosabb vagy átlagosabb testalkatú pasi sokkal vonzóbb(mondom ezt fiatal nőként), bár a nagydarab mackósok nekem sem jönnek be. De van, akinek igen, szóval neked is simán kéne tudnod fogni nőt.
2019. jún. 10. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem tesz magáért lófaxt sem, nem sportol, nem úgy kajál, akkor vagy kövér csaj vagy kövér pasi fétises csaj jut. Esetleg feabien lehet próbálkozni, ha fogyni nem akarsz,de van türelmed kivárni egy vékony csajt, aki a kövér pasikra gerjed. Vagy egy thai lányt :D

Viszont az se mindegy, mit nevezünk mackónak. Pl. egy 180 centis, 100 kilós, de arányos, vállas hapsit vagy egy 150 kilós ipsét.

2019. jún. 10. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem inkább gáz vagy. Nem hiába írtad ki a kérdésed. Tuti nem mackós vagy hanem kövér. Szerintem az ugyanolyan alkatúak sem állnak veled össze a stílusod miatt, mert az ego az nagy.
2019. jún. 10. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:

"Mert utóbbi esetben elég jelentős életvitelbeli különbségek adódnának: a jócsaj menne sportolni, futni a Margitszigetre, túrázni vagy kirándulni, amőba úr meg inkább otthon minecraftozna... A csaj készítené a cézársalátát, a pasas meg pizzanapot tartana minden másnap."

Én szeretek a természetben lenni, kirándulni, most is egy 50 km-es biciklizésből jöttem haza. Mégis kövér vagyok és egy deka izom nincs rajtam, mert a mozgásnál sokkal jobban szeretem a kajákat (bocsi, nekem a legelés nem kajálás). Akkor ilyenkor mi van? Most is az életmódommal van baj? Egy nagy francokat, csak a külsőn nem lát túl jóformán senki, se nő, se férfi.

2019. jún. 10. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
A kommunikáció sokkal többet jelent a külsőnél. Nem egy "erős" testalkatú férfit tudok aki sikeres. Széles látókörű, szórakoztató. A másik véleményem, az ilyen testalkatúak sokszor energia bombák. (Persze nem a szélsőségesen elhízottakra gondolok.)
2019. jún. 10. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Most itt túrázunk a Balaton körül. Látom a fiatal családokat, ahol a gyerek 10 alatti, a szülők 25-40 körüliek.

Többnyire mindenhol mackós alkatú apukákat látok vékony, helyes anyukákkal.

2019. jún. 10. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:
jah, csak lehet nem az a mackós az apja a 2 gyereknek, hanem tinderen összeszedett szánalomlotyó porontyokkal. Nah nekik kb pont olyan jut...
2019. jún. 11. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!