Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mackós pasinak csak kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós pasinak csak kövér csaj juthat?

Figyelt kérdés
Most nem vegyük ide azt ha pl a pasi milliomos.
2019. jún. 10. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem, láttam már nagyon jó nőt kövér pasival. Bár lehet, hogy ott a pénz miatt volt vele, azt nem tudom. De mondjuk inkább fogyj le, a vékony, sportos nők nem szokták szeretni a lusta, minden szart összezabáló pasikat.
2019. jún. 10. 09:58
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem!
2019. jún. 10. 10:02
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Mackós, vagyis kövér? Vagy mackós, mint izmos, erősebb testalkat?

A párkeresés nem feltétlenül testalkat kérdése, de ha felhozhatom magamat példának, sportolok, mozgékony vagyok, kirándulok, ennek megfelelő a testalkatom is. Bármennyire imádnám valakinek a belső tulajdonságait, ha ő úgy képzelné el a pihenést, hogy feküdjünk a kanapén és együnk csipszet, vagy ha szórakozni akar, akkor üljünk be egy moziba, akkor ez a kapcsolat ne sokáig működne. És itt nem a külső tulajdonság a lényeg, hanem az életmódbeli különbségek.

2019. jún. 10. 10:07
 4/18 A kérdező kommentje:

182 /90

De lényegtelen mert voltam 15 kilóval könyebb is! Akkor is az elutasítást kaptam, és nem 1x mondták hogy a mai trend a férfiaknál 60 kg, az átlagos meg 65. 😂

Marha jó hogy itt vagyok 27 évesen és azért nem tudok csajozni mert azt várják tőlem hogy olyan vékony legyek mint a legtöbb mai tini srác az iskolákban! Akik genetikailag olyanok és nem azért mert helyesen étkeznek vagy rendszeresen sportolnak. Alapból olyanok.

2019. jún. 10. 10:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as voltam. Ez a magasság/testsúly arány nem tűnik soknak. Pláne, ha alapból a zömökebb alkatú vagy, amiből tudjuk, hogy sosem lesz az a ma "divatos" sovány alak. Nem tudom, hogy hol keresgéltél eddig párt magadnak, vagy milyen nők utasítottak el arra hivatkozva, hogy nagydarab vagy, de ez egy kicsit fura. A férjem ugyanezzel a magassággal kilóra több, mint te, de mivel sportol, egyáltalán nem kövér. Még mackósnak sem mondanám. Nem mondom, hogy nincs rajta felesleg, de nem zavaró, pont jó, férfias alkatú.

Bocs, ha butaságot kérdezek, de nem lehet, hogy ezeket a soványakra tervezett szűkszárú nadrágokat hordod keskeny orrú cipővel? Mert ezek a holmik egy zömökebb férfin szörnyű nevetségesek.

2019. jún. 10. 10:30
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Azért nem mindegy, mit értesz az eufemisztikus "mackós" alatt? Bud Spencer alkatot, ahol azért van izom bőven, vagy egy szétfolyó amőbatestet?

Mert utóbbi esetben elég jelentős életvitelbeli különbségek adódnának: a jócsaj menne sportolni, futni a Margitszigetre, túrázni vagy kirándulni, amőba úr meg inkább otthon minecraftozna... A csaj készítené a cézársalátát, a pasas meg pizzanapot tartana minden másnap.

2019. jún. 10. 10:33
 7/18 A kérdező kommentje:

5

Nem hordok olyan nadrágokat.

Utolsó : Az engem nem zavarna ha sportolni szeretne a vékony párom! Mennék vele. Azért mert így nézek ki nem azt jelenti hogy minden nap pizza napot tartok vagy a kanapén döglök. Több mint 15 éve rendszeresen sportolok. Épp ezért érzem igazságtalannak a kinezetem nem jó irányba javulását.

2019. jún. 10. 10:39
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

"Marha jó hogy itt vagyok 27 évesen és azért nem tudok csajozni mert azt várják tőlem hogy olyan vékony legyek mint a legtöbb mai tini srác az iskolákban! Akik genetikailag olyanok és nem azért mert helyesen étkeznek vagy rendszeresen sportolnak. Alapból olyanok."

Igazad van, a világ a hibás azért, mert te nem tudsz csajozni...

2019. jún. 10. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Nemtom ezt csak itt gyakorin szajkozzak hogy minden nonek a 65 kilos pasik kellenek. Erdekes en ketlem h pl jason momoat kidobnak a nok az agyukbol:D szoval persze mindenre ra lehet fogni h ezert vagy azert nem megy.... valszeg inkabb nem tudsz eleg jol kommunikalni, az esetek 99%ban ez van ha a pasi nem ronda.
2019. jún. 10. 10:43
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Ja, pasiban mackós (szépítjük), de nőben már rögtön kövér...

Na többek közt ezért sincs nőd, a kettős mérce a legundoritóbb tulajdonság...

2019. jún. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!