Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekünk nőknek nem szabadna könnyen adnunk magunkat, a férfiak miért mégis a könnyen kapható nőket szeretik?
Régebben ezt hallgattam férfi ismerősöktől , hogy egy nőnek nem szabad könnyen oda adnia magát, legyen kihívás, egy nőért meg kelljen küzdeni. Merthogy a férfiakban benne van a vadász ösztön és egy nőt szeretnek meghódítani, egy könnyen kapható nő nem kihívás. És az az értékes amit az ember nehezen szerez meg, nem az amit könnyen.
Viszont én valahogy nem ezt látom (nemcsak én). Se itt Magyarországon, de ahol voltam külföldön sem.
Azt vettem észre, hogy pont az ellenkezője igaz. A pasik nem küzdenek meg egyáltalán a lányokért, hanem a lehető legkönnyebben kapható lányokat keresik. Ennek érdekében akár lejjebb is viszik az igényeiket, nem feltétlen a legcsinosabb nőkhöz mennek így oda.
Azt figyeltem meg, ha egy lány nem akar rögtön lefeküdni velük, akkor rögtön lekopnak és keresnek mást.
Nem keresik a kihívásokat, a lehető legegyszerűbb megoldást választják mindenből.
Olyat is láttam, pont az ilyen könnyen kapható lányokat jobban is tisztelik a pasik, mint a tisztességes lányokat.
Ismerek ilyen lányt, nem szép egyáltalán, sőt csúnya, de eléggé kipakolja mindenét. Mindig fiúkat látni körülötte, persze ő eléggé el van szállva magától, azt hiszi azért mennek oda hozzá mert olyan jó nő. Közben évek óta nincs egy komoly kapcsolata, csak átmennek rajta, de észre se veszi. (Mielőtt valaki megvádol irigységgel, nekem ilyen áron nem kellene figyelem).
Volt olyan pasi, akivel randiztam, már második randi után elvárta feküdjek le vele, azt mondta addig nem járunk. Alig ismertem, netes társkeresőről való volt. Egy másik fiú szintén a netről azt bizonygatta, szerinte a férfiak igenis szeretik a könnyen kapható nőket, és én miért nem vagyok tökös csaj és megyek fel vele a lakására (első és egyben utolsó randi volt, még kevésbé ismertem).
Már én érzem magam különcnek amiatt, hogy én nem akarok rögtön senki ágyába ugrani. Azt szeretném, ha az illető férfi udvarolna, bókolna, meglepne néha apróságokkal, elvinne helyekre, kialakulna lelki kötödés, aztán megtörténne intim kapcsolat.
Engem állítanak be nem normálisnak, mert így gondolkodom.
Ok, ahhoz hogy egy férfi érdemesnek találjon egy nőt arra, hogy kicsit jobban hajtson, ahhoz jobban kell ismernie a nőt hogy milyen. Na de ha a férfi meg se akar ismerni? Meghív egy italra, de minimum harmadik randi után azt akarja. Utána meg lutri mi lesz belőle.
De ha a nő nemet mond, mert nem akar könnyen kapható nő lenni, akkor a pasi azt hiszi hogy biztos nem jön be a nőnek, és keres mást aki viszont hajlandó rögtön.
Olyat is hallottam, hogy a nők hibája, mert sokuk könnyen adja magát. Részben igaz, mert egy pasas emiatt mindig tud találni magának csinos nőt akiért semmit sem kell tennie. De a pasik hibája is, mert el vannak kényelmesedve.
Lehet önbizalomhiány is a pasik részéről, vagy mert félnek kudarctól, vagy ennyire sürgetően kell nekik nő.
Egy másik gyakori kérdésben egy fiú pedig arról panaszkodott, hogy könnyen megkapja a lányokat, könnyen bele is zúgnak, az esetei ezek a lányok, de két hét után megunja őket. Írta szeretne olyan lányt akiért egy kicsit többet kell küzdenie.
Szóval akkor hogy is van ez?
Mi nők legyünk nagyobb kihívás, ha azt akarjuk becsüljenek meg minket, de mégis inkább a könnyen a kapható nőket szeretik, miért?
A kötekedő válaszokból nem kérek, de az értelmes válaszokat köszönöm előre is. (Bocs a hosszúságért).
26/l
Nem feltétlen a játszmázásról, taktikázásról van szó, és nem 12 évesekre jellemző, azok nem csinálnak ilyet (nem hallottátok már ennyi idősen elkezdik nemi életet? Akkor miről beszélünk?).
Hanem arról, hogy ne rögtön ágyba akarjon vinni. Hanem udvaroljon, bókoljon, lepjen meg néha apróságokkal (nem kell drágának lennie), vigyen el helyekre, kávézóba, étterembe, meg akarjon ismerni.
Érezzem hogy érdeklem, mint nő, de mint ember is. Tiszteletteljesen bánjon velem, mint egy emberrel, ne mint egy darab hússal.
Érezzem az érzelmi biztonságot, hogy nem ver át, nem használ ki, nem szivódik fel.
A kapcsolataimban igenis találkoztam nagy ritkán ilyennel, aki hajlandó volt várni. Mikor megtörtént a dolog, nagyon nagy boldogság volt mindkettőnknek, mivel lelkileg már kötődtünk egymáshoz. Jó volt utána összebújni, olyan meghitt volt.
Egy másik nőismerősöm mondta, hogy vagy egy hónapig leveleztek a mostani párjával, mielőtt bármi történt volna, nem hagyta magát könnyen. A fiú nem adta fel. Egy buliban találkoztak először, a fiú megszerezte ismerőstől a lány számát, majd felkereste. Azóta 6 éve vannak együtt, házasok.
Ilyen is van, csak ritka. Még akkor is ha nem ezzel indítok, rövid idő után egész alakos képet kér, azt akarja menjek fel hozzá, aztán ha nem akarom, megszakítja beszélgetést.
Hogyan alakuljon ki bennem vonzalom rövid idő után, ha nem ismerem és ő se engem? És nincs bizalom?
Nekem bizalom is kell, az nem alakul ki pikk-pakk.
Mi emberek nem vagyunk állatok, hogy bárkivel 5 perc után.
Előre mondom, hogy szerencsére vannak kivételek és nem mindenki egyforma.
De nagyon sok nő van aki még rá is játszik arra, hogy küzdjenek értem, pitizzenek.
Még is miért küzdjön egy férfi egy nőért?
Most úgy őszintén, miért?
Mit tett azaz idegen nő amiért megéri küzdeni érte? Semmit nem tett. Ha pedig kéreti magát, akkor menjen és kéresse aki erre vevő.
Egy idegen nőt, akit nem ismerek, nem tudok róla semmit és ő sem rólam, úgy gondolom KÖLCSÖNÖSEN kell érdeklődni a másik iránt, nem elvárni a másiktól, hogy csak ő és csak ő és csak ő. Ugyanúgy arra, hogy ki keresi a másikat ki akar találkozni jobban. NEM! Mindennek közösen kellene történnie.
Meglátják, majd megismerik egymást. És abban sem látok semmi kivetni valót, ha tegyük fel már a 3. alkalom után lefekszenek egymással. Attól még az lehet ugyanúgy egy hosszú tartós kapcsolat.
Nem az idő az elsődleges , az , hogy mennyit kell várni jelen esetben a nőre , hogy vajon akkor mennyire kőnnyűfajta.
ha 5 hét után lesz először szex utána is másnap véget érhet. Legalább kiderül, hogy az mennyire fog működni.
És én személy szerint azzal sem értek egyet, hogy a férfiak NEM szeretik azt ha egy nő könnyen adja magát. Miért, mi fog történni? Semmi.
És ez a küzdés kihívás dolog is...mire fel? miért? senki nem tett még le az asztalra semmit.
Ha pedig megun az ember valakit akár nőt akár férfit 1-2 hét után, az bazira nem az esete az embernek az nem éri meg.
Az, hogy mit teszek meg azért a nőért, az majd akkor derül ki ha már megismertem és együtt vagyunk ha mindketten úgymond letettünk valamit az asztalra, ha az ember tudja , hogy megéri azért küzdeni, hogy ez a kapcsolat megmaradjon.
Oké van egy ismerkedős fázis, de az mennyi?
Mert jó mondjuk 3-4 hétig nincs semmi, de utána már azért mire gondol egy pasi? Hogy húzod és ez nem ellened szól hanem sok ilyen csaj van aki mondjuk randizgat 3 pasival egyszerre.
A "nem adom magam könnyen" dolog addig volt jó ameddig nem voltak pénzéhes p..sák. Ahogy nagyon elterjedtek már egyre kevesebbet szeretnek kidobni egy csokor rózsára 10 ezret azért hogy ő feltegye instára a csávó meg hazamenjen és sírjon hogy ez se jött össze.
Én nem vagyok az a meglátom megd..om típus, de azért be kell látni hogy ez a 2 fél között megy. 3 randi pedig tegyük fel normál esetben 2 hét alatt zajlik le addig is történik kommunikáció facebookon és 3-4 személyes kontakt alatt már kiderül hogy akar-e tőle valamit.
Ez a hajtás teperés pedig elég egyénfüggő.
Van aki ha kap egy szál rózsát már a bele kifordul mert túl nyálas a pali nem kell. Ha meg sokat ír facebookon akkor meg túlzottan nyomul. Volt olyan lány ismerősöm akinek az kellett hogy a srác a mezőről szedjen neki virágot és minden rossz szóra pityeredett, meg volt olyan is aki aki elküldte a f...ba a csávót utána meg megd..atta vele magát.
Szerintem nem attol fugg, hogy megbecsul-e, vagy sem, hogy mikor fekszel le a pasival. Az mar joval korabban eldol. A ferfiak nagy resze nem is komoly szandekkal ismerkedik, tehat teljesen mindegy, hogy lefekszel-e vele, vagy sem, max addig jutsz, hogy te voltal neki a miss februar, azt vagy bejott neki, vagy nem.
Aki komolyat akar az mashogy all hozza, de ott viszont neked is oda kell tenned magad, hogy folyamatos legyen a masikban az erzes, hogy halad elore a kapcsolat. A legtobben itt hibazzak el, megreked a kapcsolat, a ferfi jobb hijjan teriti a lapokat, a no elutasitja es mar vege is. En sem tudom komolyan venni, ahol nincs meg a kozos erzes, az erzelmi sivarsag szamomra taszito.
A lefekves datuma nem szamit. Ha az elejen megtortenik az jo, mert igenis szamit, hogy milyen a masikkal lenni, de ha varni kell az is toleralhato, ha nincs jatszmazas mogotte. Egy felnott embernek a sex lebegtetese mar nem egy nagy dolog, ezzel mar nem lehet rajongokat toborozni.
A sex huzasa bennem nem azt erositi meg, hogy mennyire komoly novel allok szemben, hanem pont az ellenkezojet. Hezital, nem lep, komolytalan. Es ha azon kell nekiallni agyalni, hogy most akkor tenyleg komolyan gondolja-e a masik, akkor mar ott vege van a dolognak. Ez nem azt jelenti, hogy en nem gondolom komolyan, meg csak arra kell, hanem azt, hogy a kolcsonosseg meghatarozo kell, hogy legyen, ennek pedig a masik fel szamara is egyertelmu jelei legyenek. A ragaszkodast sokfelekeppen ki lehet fejezni, a sex az az utolso lepes, amikor mar a ferfi is tudja, hogy ez komoly.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!