Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor előkerül az "azért vagy sikertelen a nőknél, mert gyerekkorodban nem volt megfelelő apaképed" (? )
Többször olvasni ezt sok fórumon, ami néha (legtöbbször) igaz is. Tehát az okokat tudjuk, hogy valaki miért sikertelen a nőknél. Sajnos a megoldásról kevés szó esik.
Nektek, akiknek (szintén) nem volt megfelelő apaképetek, hogy sikerült felnőttkorban megoldást találni erre az igencsak komoly problémára?
Nő vagyok, ha nem tűnt volna fel az előző válaszok alapján, és le is írtam a nememet.
Ne bizonygasd, hogy azért, mert volt egy hosszú kapcsolatod, ami tönkre ment, attól te szent életű vagy. Közben meg azóta b..szol mindenkivel és nem azon fáradozol, hogy újra hosszú kapcsolatod legyen.
Miért nem a tartós kapcsolatra törekszel? Ja, tudom, nem élted még ki magad, ergó még nem szexeltél a fél világgal.
#11 nincs ki előtt bizonygatnom, mivel nincs olyan aki ismerne engem és tudna akár csak a harmadáról is.
#12 nagyjából minden második lány benne lett volna a komoly kapcsolatban, de engem egyik sem fogott meg, mint társ. Nyilván azok boldogabb és tartalmasabb életet élnek, akik a huszas éveik végére már gyerekkel a nyakukon válnak. :D Én nem sietek sehova. Az is lehet, hogy elfogadom az egyik komolyabb, és brutálisan jól fizető szerződést amiket kapok a világ másik felére 2-3-5 évre, és igy nincs értelme itthon tervezni komolyan. Mivel nem ismersz, szerintem felesleges ennyire ítélkezni. Én jól érzem magam, akik velem vannak jól érzik magukat, és senkinek sem ártunk vele. Téged miért zavar mások boldogsága?
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, de nehogy azt hidd, hogy mindig, amit csinálsz, az valóban helyes és jó.
Az iszlám öngyilkos merénylők, tudod, a fanatikusok is azt hiszik, hogy amit csinálnak, az mennyire szuper, egyébként pedig nyilván nem.
Te se hidd azt, hogy azért, mert sokat szexelsz sok partnerrel az jó és menő dolog.
Attól, hogy neked nem jöttek volna be hosszú kapcsolatra attól még nem kell velük szexelni, el is utasíthattad volna őket, ha te kimondottan hosszú kapcsolatot keresel, mert hát akkor minek vesztegetnéd az idődet ilyen pitiáner dolgokra.
Tudod, ha valamit igazán akar az ember, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy a célját elérje.
És nem kellenek a kifogások.
"nincs ki előtt bizonygatnom, mivel nincs olyan aki ismerne engem és tudna akár csak a harmadáról is."
Ahhoz képest itt első dolgod volt világgá kürtölni.
#15 azért írtam le, hogy megcáfoljam a kérdező hipotézisét, miszerint apafigura nélkül nem tud bánni az ember a nőkkel.
#14 az égvilágon semmi sem motivál, hogy komoly kapcsolatba belemenjek jelenleg. Saját egziszenciám van, 7 számjegyű fizu, és így is lélegzetelállítóan csinos, jófej 20 év körüli lányokkal töltöm az időm. Nyilván irigykedek az ismerőseim megkeseredett, meghízott, elsárkányosodott feleségeire. :)) Majd.
Az én apám egy náci pszichopata volt, eddig velem 8 nő akart összejönni a legutóbbi pedig hozzám is jött volna.
Ennyit a példaképekről.
Én arra jöttem rá hogy inkább az számít hogy hogy nézel ki.
Lehet bennem van a hiba, de nekem mindig gyanus ez a mennyisegu onreklamozas. Altalaban is el kell osztani 2-vel, amit egy anonim forumon allitanak magukrol az emberek, de nalad ennel tobbrol lehet szo.
Es lehet, hogy te azt gondolod, hogy minden rendben van veled, de a viselkedesed nem arra utal.
43F
Szerintem okolható, de nem mindenkinél. Vannak olyan srácok a környezetemben, akik tényleg elég sikertelenek a nőknél és róluk kiderült, hogy az apa lelépett vagy ilyesmi.
Amivel szerintem fiatalon még megoldható a dolog, ha a dolgokat látja a haverjaitól az ember. Azoknál az ismerőseimnél, ahol ugyan lelépett az apa, de megvolt a jó haveri kör, nem voltak különösebb gondok csajozásnál.
Saját részemről: A szülők elváltak, de apám nem tűnt el az életemből. Régen fura volt a helyzet, most már semleges. Részben örülök is neki, mert így megtanultam, hogy férfiként mit ne csináljak és azt is, hogy milyen nőkhöz ne legyen közöm.
A megoldás meg egyénfüggő. Azért ha valakinek komoly sikertelensége van a nőknél, ott gond van. Egy ilyen jellegű gondra nincs egy fix megoldás. (Bár van és sokaknál működik. Pl. a külső és anyagiak helyrepofázása.)
Ami szerintem a megoldással óriási probléma, az fentebb látható: Egyeseket nem érdekli a megoldás, csak az, hogy a saját világképüket húzzák rá mindenkire. Akire nem illik, annak irgumburgum.
Fentebb leírta a véleményét egy válaszoló és azt is, hogy több nővel volt egy év alatt. Egyből megkapta, hogy ő ettől nem jó, attól lesz jó, ha 1 nővel lesz. Hiába nem sodort az életébe még megfelelő nőt, hiába van benne annyi értelem, hogy nem erőltet hozzá nem illő emberekkel tartós kapcsolatot, ő rossz, mert nem illett egy másik válaszoló világképébe.
Ezek az emberek pedig rengeteg helyre elszórják a használhatatlan berögződéseiket, amik miatt sok sikertelen pasi nem tudja, hogy merre is induljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!