Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél sikertelen pasik, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél sikertelen pasik, ti mit szoktatok érezni amikor szembejön veletek egy ilyen pár?

Figyelt kérdés

Főleg azokat kérdezem, akiknek a külsejük vagy a magasságuk miatt nincs sikerük a csajoknál, vagy kénytelenek voltak leadni az elvárásaikból.

Ti mit szoktatok érezni, amikor szembejön egy számotokra igazi álomnő kategória csaj, és mellette meg egy magas, jóképű, férfias pasi?

2019. máj. 8. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem vágyom álomnőre. De nem is vagyok sikertelen. Szerintem a sikertelenség mögött felszínesség van. Én ezt látom. Vagy a szociális készségük hiányos. Beleértve a rossz kommunikáció képességet.
2019. máj. 8. 16:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt írtam, "számodra álomnő". Akkor te nem olyan nőt akarsz, amilyet akarsz? :D
2019. máj. 8. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
A nőket megnézem, a férfiakat nem.
2019. máj. 8. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

"igazi álomnő kategória csaj, és mellette meg egy magas, jóképű, férfias pasi?"

Ilyet szökőévente ha látok, és ilyenkor azt gondolom végre összeillenek.

Viszont a nekem álomnők totál nyominak tűnő férfiakkal vannak együtt.

A múltkor láttam aegy nagyon szép csajt, egy fogyatékos sráccal aki nem tudott járni rendesen...

2019. máj. 8. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a nagyon nagyfokú gátlásosság az oka, hogy nem volt nő az életemben. Ilyenkor, függetlenül a férfi kinézetétől nagyfokú szomorúságot és dühöt is érzek, meg irigységet.
2019. máj. 8. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
2019. máj. 8. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Szeretem ezt a dalt annak ellenére, amiket írtam. Egy kapcsolatban nyilván nemcsak szép és jó dolgok vannak, és az eddigi nő nélküli magamnak való életemet úgy megszoktam már, hogy hihetetlenül furcsa lenne valakivel együtt élni. Talán túl nagy árat kéne fizetnem egy kapcsolatért. Bár emiatt úgysem kell aggódnom, a realitást elnézve. (5-ös voltam)
2019. máj. 9. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha szép és összeillő normális pár akkor örülök!

Ha látom hogy kretének akkor belül sirok. Utánna otthon igazából.

Ha mű, cimlapról lelépett pávák akkor csak röhögök rajtuk.

2019. máj. 9. 01:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Sokszor van dolgom házasodni készülő párokkal. Ha látnád mennyi igazán jó pasasnak van jellegtelen, átlagosnak csak jóindulattal mondható nője, akinek túl nagy a pofája, leesne az állad!

De én most erre mit szóljak, valahogy egymást akarják, nem hiszem, hogy jobb lenne egyik a másiknál, hiszen mindannyiunkban van hiba! Nézd te is így a dolgokat!

2019. máj. 9. 06:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés ! Most arra is gondolna az ember hogy megcéloztad azt a réteget akik sikertelenek a nőknél, akik olyan frusztráltak már hogy az utcán vagy bárhol ahol látnak egy boldog párt, azonnal irigyek és dühösek lesznek, mert nekik lehet még egész életükben nem volt senkijük! 😀 Most őket szeretnéd a kérdéssel provokálni.
2019. máj. 9. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!