Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikertelen pasik, ti mit szoktatok érezni amikor szembejön veletek egy ilyen pár?
Főleg azokat kérdezem, akiknek a külsejük vagy a magasságuk miatt nincs sikerük a csajoknál, vagy kénytelenek voltak leadni az elvárásaikból.
Ti mit szoktatok érezni, amikor szembejön egy számotokra igazi álomnő kategória csaj, és mellette meg egy magas, jóképű, férfias pasi?
"igazi álomnő kategória csaj, és mellette meg egy magas, jóképű, férfias pasi?"
Ilyet szökőévente ha látok, és ilyenkor azt gondolom végre összeillenek.
Viszont a nekem álomnők totál nyominak tűnő férfiakkal vannak együtt.
A múltkor láttam aegy nagyon szép csajt, egy fogyatékos sráccal aki nem tudott járni rendesen...
Ha szép és összeillő normális pár akkor örülök!
Ha látom hogy kretének akkor belül sirok. Utánna otthon igazából.
Ha mű, cimlapról lelépett pávák akkor csak röhögök rajtuk.
Sokszor van dolgom házasodni készülő párokkal. Ha látnád mennyi igazán jó pasasnak van jellegtelen, átlagosnak csak jóindulattal mondható nője, akinek túl nagy a pofája, leesne az állad!
De én most erre mit szóljak, valahogy egymást akarják, nem hiszem, hogy jobb lenne egyik a másiknál, hiszen mindannyiunkban van hiba! Nézd te is így a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!