Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél sikertelen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél sikertelen férfiak miért akarják visszaállítani a patriarchális világképet és mindent középkori módon intézni?

Figyelt kérdés

Olvastam ilyen agyament oldalakon, mint a Férfihang, hogy sok - mindamellett hogy rasszista, neonáci - "férfiak" a patriarchátust preferálják, mondván, hogy a nő a férfi szolgája és minden szava a férfinak a nő számára szent. Továbbá szerintük a házasság egy korlátlan mennyiségű szexuális szolgáltatás a férfiak számára, ahol a nőnek csettintésre szét kell tenni a lábát. És ezek a pacákok csodálkoznak hogy a kutyának sem kellenek? Incelek, 40x éves létükre egy értelmes párkapcsolatot nem tudnak felmutatni, olvassák a nagy okos Red Pill irodalmat a nők meghódításáról (mintha lenne bármi értelme). Ha pedig valaki le meri nekik írni az igazat, úgy beszélnek vele mint egy utolsó kutyával.

Mire jó ez nekik? Ennyire kiégtek már az élettől?

2019. ápr. 6. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért akarják visszaállítani, hogy legyen esélyük a nőknél. Mert most, jelenleg, zéró esélyük van. És még mindig könnyebb visszaállítani a patriarchális világképet mint magunkba nézni és megváltozni. :)
2019. ápr. 6. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sok szabadidőid lehet, ha van kapacitásod elfecsérelni olyan beteg oldalakra, mint a férfihang és társai. A világban sok az idióta és felesleges velük foglalkozni.
2019. ápr. 6. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Én minimális sikereket elkönyvelhetek, ha annak lehet nevezni két néhány hónapos kapcsolatot és egy olyan házasságot amiben nagyon meg kellett alkudnom és végül el is váltam. De tudod, mit lexarom nem keresem a hibát senkiben, se magamban, se másban,nem akarok semmit megváltoztatni. Lelkileg egyszerűen kiégtem, olyan vagyok, mint egy terminátor, teszem a dolgomat minden nap és csak arra törekszek, hogy minél több pénzem legyen. Xarok a nőkre, de úgy a többi emberre is nagy ívben. Kizárólag csak a céljaimat ajarom elérni. :D 43F
2019. ápr. 6. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez valami reklám az oldalnak? Én sosem hallottam ezekről, és nem is érdekelnének, mert normális világképű férfi vagyok. Biztosan nem olvasgatnám, és nem tudnék semmit aa hátteréről.
2019. ápr. 6. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Rasszista,neonáci? Vannak itt bajok.
2019. ápr. 6. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

Sikertelen vagyok a nőknél, de a középkori patriarchális rendszert még véletlenül sem állítanám vissza. A kereszténység és az alkohol Európa két legnagyobb narkotikuma (Magyarország egyiket sem vetette meg).

Ugyanis én az őskort állítanám inkább vissza. Sokszor visszasírom az őskort. Mivel az őskorban az alfahímet (felső kb 20%) legyőzte vagy megölte a többi hímet, így nem szenvedtek tovább, hanem hősies halált haltak. És én ezt szeretném, mert tudom, hogy nem tartozom abba a 20%-ba, így inkább szeretnék huszonévesen hősként elesni mintsem nyolcvan évig kínkeservesen szenvedni. Mert jelenleg ez van, egy hazug világot élünk, és szerintem sokkal jobb a kegyetlen ámde őszinte világ.

2019. ápr. 6. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit úgy érzem, hogy túl vannak misztifikálva a sikertelen férfiak. Ismerek sikertelen férfiakat, de egyikük sem gyűlöli a nőket és jó eséllyel azt sem tudják, hogy mit jelent az a szó, hogy patriarchális.

Amit látsz a neten az egy közösség kisebb, de hangos része. Ugyanúgy, ahogy a túltolt feministák is akarnak meredek dolgokat.

2019. ápr. 6. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"legyőzte vagy megölte a többi hímet"

Ez butaság, nem fókák voltunk.

Együttműködés volt, és a nők is normálisabban választottak.

Először az alfahímet - de, ha az már foglalt, akkor a bétát, majd a gammát...

ma túl nagy a világ, és ha a nő meglát a tv-ben egy filmsztárt, akkor MINDEN nő azt hiszi, hogy az elérhető is, és őt választaná.

2019. ápr. 7. 01:45
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

A monogámia csak néhány évezrede létező találmány. A homo sapiens sosem volt monogám. Azaz egy alfahímmel akár több nő is közösült. És a nők inkább beálltak a sorba, hogy közösülhessenek egy alfahímmel mintsem egy bétát válasszanak. És ennek ma is vannak maradványai, pl amikor a Tinderen száz nőre jut ezer pasi, de mégis mind a száz nőnek a legjobb 50 pasi kell az ezerből, mert annyira képtelenek beletörödni, hogyha véletlenül nem a tökéletes pasival jönnének össze.

Azonban mivel ma már monogámia van ezért azok a nők, akik nem kaphatják meg az alfahímeket, idővel rá lesznek kényszerülve a béta hímekre. De ebbe még ma sem tudnak beletörődni a nők, azaz titokban mégis az alfahímmel közösülnek, és a béta hím csak arra jó, hogy felnevelje az alfahímmel csinált gyerekét. Ezt pedig onnan tudom, hogy miután a kilencvenes évektől kezdve elérhetővé váltak az apasági DNS tesztek, akkor Németországban olyan sok esetben derült ki, hogy nem az az apa aki neveli a gyereket, hogy az államnak be kellett tiltania a magáncélú apasági DNS vizsgálatokat, mert különben összeomlott volna a bírósági rendszer a sok pereskedéstől. És ma már azt is tudjuk genetikailag igazolni, hogy az őskorban mindössze csak a hímek kb 20%-a tudta továbbörökítenie a génjeit.

Ha np vagy és olvasod ezt a kommentet, akkor:

A fent leírtakak pedig akinek nem inge ne vegye magára. Tisztelet a kivételeknek a nők közül, bennük van minden reménységem!

2019. ápr. 7. 03:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A lúzerek minek akarnak nőt? Vannak bőven nem kívánatos kössék dagadt egyedülálló nők is ! Miért nem velük próbálkoznak ? Mióta világ a világ azóta úgy megy hogy a jó nők a jó férfiakkal alkotnak párt ! Vagy meg közbe szólhat ha pénzes a faszi , de olyan sose volt hogy az nyomi srácoknak is lesz jó csajuk hiába sírnak évekig ezért.
2019. ápr. 7. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!