Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél sikertelen férfiak miért akarják visszaállítani a patriarchális világképet és mindent középkori módon intézni?
Olvastam ilyen agyament oldalakon, mint a Férfihang, hogy sok - mindamellett hogy rasszista, neonáci - "férfiak" a patriarchátust preferálják, mondván, hogy a nő a férfi szolgája és minden szava a férfinak a nő számára szent. Továbbá szerintük a házasság egy korlátlan mennyiségű szexuális szolgáltatás a férfiak számára, ahol a nőnek csettintésre szét kell tenni a lábát. És ezek a pacákok csodálkoznak hogy a kutyának sem kellenek? Incelek, 40x éves létükre egy értelmes párkapcsolatot nem tudnak felmutatni, olvassák a nagy okos Red Pill irodalmat a nők meghódításáról (mintha lenne bármi értelme). Ha pedig valaki le meri nekik írni az igazat, úgy beszélnek vele mint egy utolsó kutyával.
Mire jó ez nekik? Ennyire kiégtek már az élettől?
Csak ezzel van egy gond. Az, hogy ki lúzer ki nem, az nem egy objektív dolog. Sokan vannak, akik láltszólag teljesen ugyanolyanok, mint a sikeres pasik, de ennek ellenére mégis sikertelenek a nőknél. Ilyenkor az ember nem érti, hogy mely láthatatlan faktorok miatt van, hogy két szinte azonos pasi közül az egyiknek sikere van a nőknél a másiknak pedig nem (nekem vannak plauzabilis hipotéziseim, de még nem dolgoztam ki őket teljesen).
És azok a pasik, akik nem dagadtak, csórók, bunkók és mégsem érnek el sikereket sokszor nagyon elkeserednek és hajlamosabbakká válnak a radikalizálódásra, különösen akkor ha még azt is látják, hogy a környezetükbe dagadt vagy bunkó palikkal meg összejönnek a csajok.
Nekem sincs sikerem, azonban én pontosan tudom, hogy a gyűlölködés nem old meg semmit sem, csak elvakítja az embert. Én inkább megérteni akarom a dolgokat, rájönni mindenre. Mert a személyes balsors a felfogás eredete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!