Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában zokon vennék társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában zokon vennék társkeresőn a férfiak, ha csak barátkozni szeretnék, ezért venném fel egy-két rokonszenves személyiséggel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam, hogy adatlap szerint azt sem bánják, ha nem az Igazi pozíciójára vágyakozó nyit feléjük, hanem szívesen ismerkednének, barátkoznának is. Vajon ez őszintén ezt jelentheti, vagy szofisztikáltabb megfogalmazása a laza, nem-baráti kalandoknak, amíg nincs jobb?
2019. jún. 6. 23:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Képzeld el milyen érzés az, ha végre rád ír kedvesen egy lány, de csak barátkozni akar... nem kellemes. :D
2019. jún. 7. 10:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Átgondoltam, inkább nem "kísérletezek". Én nagyon örülnék, ha egy rokonlélek ezért írna rám, született már értékes kapcsolat hasonlóan, néhány fórumot leszámítva viszont nem vagyok közösségi oldalakon, fb-on sem, és nem is szeretnék. A fórumok pedig tanulós-tapasztalatmegosztós típusok, nem merül fel, hogy a keretein túl is szerveződjön társaság, barátság, hiába van legalább egy-egy pontban egyforma érdeklődési kör.

Régebben fent voltam direkt szabadidős partnereket összehozó oldalakon is, de a nők válaszra sem méltattak, a férfiak pedig ugyanúgy(?) többet akartak... Aki nem, az inkább a saját neméhez ragaszkodott, nem akart nővel társulni.

2019. jún. 7. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg is van olyan ismerősöm, akivel csak cseten beszélgetünk, fel se merült, hogy komoly kapcsolat legyen. Szívesen beszélgetek más nőkkel, úgyis jó lenne pár új arcot megismerni, aki szereti a horrort vagy szabaduló szobákat... 😀
2019. jún. 7. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Nekem a tapasztalatom az, hogy aki ezt az "ismerkedős" maszlagot írja ki, az nem haverokat keres, hanem laza kapcsolatot, szexkapcsolatot vagy max. azt fejezi ki ezzel, hogy nem akar rögtön a mélyvízbe ugrani.
2019. jún. 7. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!