Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többi nő érdeklődne irántam és legalább szex összejönne ha eladnám nagymamám budai házát és vennék rajta egy luxus autót és azzal próbálnék csajozni?
Én azokat az autókat szeretem, ami új, és kb 5-7m ft-ba kerül. Szeretek elvegyülni a tömegben, úgyhogy nálam nem lenne az ilyen autó nyerő.
40/n
Gondolom nálad is a külsőd az oka, hogy kerülnek a nők, és véletlenül sem az, ami már a kérdésedről is lerí, hogy rohad a lelked.
Amúgy k_rvákat kapsz egy tizesért is, nem kell hozzá milliós kocsi.
ekkora egy balf/szt már bocs
biztos hogy nem vennék rajta autót csak azért mert csajozás nem jön össze
de ok veszel rajta egy drága,a nőt és télen hol szexelsz vele?vagy legközelebb
szégyen vagy
A GYIKes nőgyűlölő, incel, hisztizők szerint igen.
A valóságban? Körberöhögnek. Ráadásul abból a 80 millióból nagyon szép kis modern, jól berendezett, állandó felügyeletet biztosítani tudó otthonba tudnád küldeni szerencsétlen nagyanyádat. Már ha ér neked valamit, de ha eszedbe jutott ez a kérdés, gondolom csak a pénze kéne.
Hoppá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!