Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többi nő érdeklődne irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többi nő érdeklődne irántam és legalább szex összejönne ha eladnám nagymamám budai házát és vennék rajta egy luxus autót és azzal próbálnék csajozni?

Figyelt kérdés
Mamának van egy budai nagy háza körülbelül 80 milliót ér és ilyen árban szeretnék egy luxusautót venni és azzal csajozni.. Nagymamám már nem tud egyedül élni így öregek otthonába akar menni
2019. márc. 24. 10:25
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
63%

Én azokat az autókat szeretem, ami új, és kb 5-7m ft-ba kerül. Szeretek elvegyülni a tömegben, úgyhogy nálam nem lenne az ilyen autó nyerő.

40/n

2019. márc. 24. 10:28
 2/37 anonim ***** válasza:
91%
Van ész nálad rendesen! Ha komoly a kérdés akkor vennél csajozáshoz egy luxus kocsit 80 milláért? Sajnállak.
2019. márc. 24. 10:30
 3/37 anonim ***** válasza:
86%
Miért vágysz krvákra?
2019. márc. 24. 10:31
 4/37 A kérdező kommentje:
2. Komolyan Gondolkodok rajta az tény de azért meggondolandó hogy megéri e
2019. márc. 24. 10:31
 5/37 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom nálad is a külsőd az oka, hogy kerülnek a nők, és véletlenül sem az, ami már a kérdésedről is lerí, hogy rohad a lelked.

Amúgy k_rvákat kapsz egy tizesért is, nem kell hozzá milliós kocsi.

2019. márc. 24. 10:32
 6/37 A kérdező kommentje:
3. Rendes aranyos tisztességes lányokra vágyok csak
2019. márc. 24. 10:34
 7/37 anonim ***** válasza:
89%
És miből tartod fenn a kocsit? Eladod a szerveidet is?
2019. márc. 24. 10:36
 8/37 A kérdező kommentje:
7. Van fizetésem azzal fent lehet tartani... Bruttó 300 ezer a jövedelmem
2019. márc. 24. 10:39
 9/37 anonim ***** válasza:
89%

ekkora egy balf/szt már bocs

biztos hogy nem vennék rajta autót csak azért mert csajozás nem jön össze

de ok veszel rajta egy drága,a nőt és télen hol szexelsz vele?vagy legközelebb

szégyen vagy

2019. márc. 24. 10:41
 10/37 anonim ***** válasza:
78%

A GYIKes nőgyűlölő, incel, hisztizők szerint igen.

A valóságban? Körberöhögnek. Ráadásul abból a 80 millióból nagyon szép kis modern, jól berendezett, állandó felügyeletet biztosítani tudó otthonba tudnád küldeni szerencsétlen nagyanyádat. Már ha ér neked valamit, de ha eszedbe jutott ez a kérdés, gondolom csak a pénze kéne.

Hoppá.

2019. márc. 24. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!