Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többi nő érdeklődne irántam és legalább szex
összejönne ha eladnám nagymamám budai házát és
vennék rajta egy luxus autót és azzal próbálnék
csajozni?
Nem éri meg mert olyan nők akadnának rád akik az autóba szerelmesek. A másik dolog meg az hogy 80 millát ezer módon be lehet fektetni nyereségesen. A helyedben vennék 2 3 olcsóbb házat és kiadnám. (Dolgoznod lehet nem kellene többé.)
2019. márc. 24. 11:21
10-es, nagy tévedésben vagy az általad ilyen jelzőkkel illetett embereket illetően! Honnan veszed, hogy mindegyik igennel válaszolna erre a kérdésre?
2019. márc. 24. 11:33
És a mamád neked ajándékozta a házat? Vagy mégis hogy akarod te eladni?
2019. márc. 24. 11:37
24/37 A kérdező kommentje:
Nyilván, nekem adja, mivel nincs ás örökös....
Rendes, aranyos, kedves lány vagyok. Eleve szóba sem állok olyannal, akinek 80 millás kocsija van (azt sem értem, hogy derül ki, ha randizunk egy kávézóban, cukrászdában, felállsz a járdaszegélyre vele? Egy kávzi idegennek úgysem engedném hogy haza vigyen, gyakorlatilag már majdnem együtt járunk, mire megismerem az autóját. )
Mert azt hinném róla, hogy kőgazdag és nagyon nem lennénk egy szinten. Veled meg azért nem, mert egy ostoba, felszínes, hazug gyökér vagy, aki többet akar mutatni magából. Az egész kérdésed kamu és provokáció, de mindegy.
2019. márc. 24. 11:53
Ennyi erővel és pénzzel akkor már inkább járkálj prostikhoz, ha ennyire a szex a cél. Olcsóbb és garantált, azonnali siker. Meg mi ez a duma, hogy hát ilyenre nem adnál pénzt, mert neked "tisztességes, rendes lány kell"? Miért, szerinted aki a kocsi meg a vele jövő füst státusz miatt van veled, rendes és tisztességes, kicsit sem gold digger? Ahogy rájön, hogy milyen balek vagy, át is vált egy gazdagabb fsziért, aki fenn is tudja tartani a kocsit és valszeg nem a nagyanyja vagyonából vette.
2019. márc. 24. 12:06
Átlagban egy prosti 1 óráért 25 ezret kér el, ha van 80 millád abból kijön 3200 órányi szex!!
2019. márc. 24. 12:09
Rendes, aranyos, tisztességes nő vagyok és kocsikat csak szín alapján tudom megkülönböztetni, szóval miattam felesleges lenne ekkora kiadás.:)
De én már elkeltem. Mióta felnőtt fejjel gondolkozom, leginkább az érdekel egy autóban, hogy van-e benne légzsák és ha igen, mennyi.
De a kérdésed nagyon elméleti, mert 80 milliós kocsival te nem olyan nőről álmodoznál, mint amilyen én vagyok.
2019. márc. 24. 13:04
27, nem vagyok jártas a témában, így felment a tarifa? Átlagban 25 ezer? Ezt nem is tudtam, na akkor jól nézünk ki...
2019. márc. 24. 13:48
Feszínes buta ember lehetsz, hacsak nem kamu a kérdés. 35/n
2019. márc. 24. 14:12
Kapcsolódó kérdések: