Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több sikerem lenne, ha elköltöznék otthonról és vennék egy új/max. Pár éves német autót (BMW/Audi/Merci)?
Van pénzem, nagyon jól keresek, viszont még otthon élek a szülőkkel és busszal/taxival járok mindenhova. A nőket nem érdeklem egyáltalán.
Lenne értelme ilyen szempontból ezeknek a lépéseknek, vagy nagy valószínűséggel ugyanúgy leszarnának a kedves hölgyek? Köszi a válaszokat.
Ribiknél több esélyed lenne, kérdés, hogy neked az megérné-e.
Normális nőket nem fogsz jobban érdekelni.
Egyébként miért van mindenki ennyire rácuppanva erre a háromféle kotlára? :D Vannak ám más típusú autók, amik akár jobbak is ám :)
Én értem, hogy anno a szociba' még az volt a valaki, akinek nyugati autója volt, de manapság már bármelyik szerencsétlen tud magának szerezni valami "pár éves német prémium autót", semmi extra nincs bennük, ha csak ezért vennéd.
A kutyát se fogja lenyűgözni.
Lamborghinit, Ferrarit azért nem fogok venni, nincs kedvem évekig gyűjteni vagy fizetni a részleteket.
És amúgy normális nőre vágyom, vágynék, de akkor ez is felejtős.
Ha normális nőre vágysz, akkor ne kocsiban meg ilyen marhaságokban gondolkozz.
Vagy most nem is teljesen értem... szerinted akinek így nem kellesz, de egy bömösbe becsüccsenne melléd, az "normális nő"? Vagy hogy jött egyáltalán ez az ötlet?
ha normális nő kell akkor pont nyerő pozícióban vagy így ahogy vagy.
annyit tegyél meg, hogy hozzáteszed ismerkedéskor, hogy nem keresel jól.
nem vicc /24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!