Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik utálják az inceleket, ők Mr. Beant is gyűlölik?
Ez a kérdés tele van inceleket lekezelő stílusban kiosztó felhasználókkal. Ha egy férfi kiírja, hogy sikertelen a nők terén, akkor egyből szinte előírás szerűen jönnek már-már automatikusan a gyűlölködő és ócsároló „válaszok”. Kötelező elemmel mindenért szidni és hibáztatni kezdik őket.
De akkor mi a helyzet Mr. Bean-el? Azok akik gyűlölködnek az incelek ellen, ők ha meglátják mondjuk egy tévében, hogy épp a Mr. Bean megy akkor is egyből fröcsögő rohamot kapnak?
Senkinek nem azzal van baja, ha valaki sikertelen és tanácsot kér, hanem azzal, ha kérdésnek álcázva sajnáltatja magát. Bármit ír az ember, az le van pontozva, jönnek a kifogások, hogy nincs ideje sportolni és amúgy is béna, nincs pénze fodrászra és új ruhákra, esze ágában nincs elköltözni az anyjától, a 200 nő akik kezdeményeztek nála nem elég jók, mert nem instamodell csinipitsák, nincs a közelében kevésbé sz#r munkahely, nem megy pszichológushoz, továbbra sem fog eljárni otthonról társaságba, stb stb. Az ilyen ember nem változtatni szeretne segítséggel, hanem buksisimit vár, hogy valójában ő az áldozat, ő nem tehet semmiről, minden a csúnya, mocskos nők hibája, akik nem kopognak be hozzá anyunál a kisszobába és nem ülnek a farkára.
Én Mr Bean-t még nem láttam ilyesmit csinálni. Ő egyszerűen csak szerencsétlen, de nekem nem tűnt úgy, mintha emellett különösebben zavarta volna, hogy nem kopog be hozzá a fitnessmodell szexistennő.
Nem gyűlölöm őket, de ahogy #10 leírta, ők csak dzerepelni jarnak ide.
Nem valódi kérdéseket tesznek és az építő jellegű válaszok le is pattannak róluk.
@Noblesse Oblige
"A többség az önfejlesztést ezáltal önbizalom növelést erőltette. De nem volt jó válasz."
Na és vajon miért nem? Talán mert ez egy iszonyat fszság? :D Ezer meg egy alkalommal elmondtuk mi, akiknek valóban van tapasztalatuk is és nem csak egy indiai tech supportos szintjén próbálkoznak semmitmondó tanácsokat adni, hogy attól, hogy valaki a hobbijában, a munkájában, egy sportban, vagy úgy egyáltalán akármiben, amit szeret, sikeres, az a társkeresésben csak ezek miatt NEM lesz az, mert NEM ettől függ. Ismétlem: a kettő közt SEMMI!!! összefüggés nincs. Társkeresésben a pozitív visszacsatolás ad önbizalmat. Ha a hobbiból is lehetne ilyen téren növelni az egót, akkor én minden este válogatnék, hogy éppen kinek engedjem meg(!), hogy mellettem alhasson.
A valóságban ez úgy néz ki, hogy a hobbim terén -nagyképűség és pofa nélkül mondom- nagy név vagyok, akinek a munkásságáról kis túlzással regék szólnak, és lám, soha nem volt még senkim, mert odamenni nem merek nőkhöz*, társkeresőn meg válaszra se méltatnak a külsőm miatt. És nem csak én vagyok így ezzel, megnyugodhattok.
*Ja igen, az meg az itteni "építő jellegű kritika" javára írható. Néhány nagy tudású megmondta nekem, hogy túlsúlyosan semmi érték nincs bennem (mert ez qrva logikus amúgy), meg különben is egy selejtes debil vagyok. Ilyen... khmm... "tanácsok" után mégis milyen önbizalmam legyen?
Rowan Atkinson tudtommal nős.
Mr Beannek pedig ott a macija.
Először is, kik az incelek pontosan? Ha a sikertelen férfiak összességéről van szó, én nem úgy látom, mintha ők itt annyira utálnák a nőket. Én is sikertelen vagyok egyébként, sőt életképtelen is. Abszolút igaz rám az, hogy a nők hiánya már egy következmény. De ez messze nem jelenti azt, hogy minden sikertelen férfi olyan, mint én. Ennek sok oka lehet, mégis itt durván általánosítanak. Lehetséges, hogy ez a szó csak a sikertelen férfiak egy részét fedi csak le, azokat, akik nem szeretik a nőket, meg minden hibájukért másokat tesznek felelőssé?
Igaza van szerintem annak a hozzászólónak, aki arra utalt, hogy nekünk pozitív visszajelzés kellene.
Tehát még nem tudom, hogy ez a szó pontosan kiket takar. Vannak nőgyűlölő és másokat hibáztató emberek, de ők nem csak a sikertelenek között vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!