Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik utálják az inceleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik utálják az inceleket, ők Mr. Beant is gyűlölik?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés tele van inceleket lekezelő stílusban kiosztó felhasználókkal. Ha egy férfi kiírja, hogy sikertelen a nők terén, akkor egyből szinte előírás szerűen jönnek már-már automatikusan a gyűlölködő és ócsároló „válaszok”. Kötelező elemmel mindenért szidni és hibáztatni kezdik őket.

De akkor mi a helyzet Mr. Bean-el? Azok akik gyűlölködnek az incelek ellen, ők ha meglátják mondjuk egy tévében, hogy épp a Mr. Bean megy akkor is egyből fröcsögő rohamot kapnak?

2019. jún. 6. 03:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%

Akik mindenre lazán úgy reagálnak, hogy a sikertelen férfi egyenlő a nőgyűlölővel, ők esélyes. Ezek az emberek mindenkit utálnak vagy lenéznek, akinek nem egyezik a véleménye azzal, amit ők mondanak. Ezek a szintű emberek köpködnek, ha más pártra szavaztál, ha jobban keresel, mint ők, ha mást dolgozol, mint ami nekik szimpatikus, ha külföldre mész nyaralni, ahova ők nem és még sorolhatnám.

Tegnap volt egy vita, ahol egy válaszoló úgy válaszolt a kérdéshez, hogy férfiaknak szólt és ő nőként kezdett el beszólogatni. Igazából 1 válasszal helyre tudtam rakni, szóval utána csak azzal jött, hogy biztos nem volt még nőm.

Másnapra az én válaszaim, amiben senkit sem sértegettem, normális hangnemben írtam, a kérdésre válaszoltam, le lettek pontozva. Az ő válaszai pedig fel...

A valóság azért szerencsére nem ilyen. Az elmúlt években az oldal egyre inkább eltolódott durván szexista irányba. Most már tele van olyan felhasználókkal, akik majdnem mindenért beszólnak a férfiaknak és kiakadnak, ha nem minden nőről csak jót írnak. Ezek a megkeseredett nők rájöttek, hogy itt egymástól megerősítést és elismerést kapnak, ezért egyre csak gyűlnek.

A valóságban a férfiak sikertelenségéről meglepően sok nővel teljesen jól ellehet beszélgetni. Anélkül, hogy ők bármit is az ember fejéhez vágnának. Sőt, a való életben rengeteg olyan nővel futottam össze, akik olyan szintű dolgokat mondtak a saját nemükről, amikért itt szidják a férfiakat.

Ilyen az, amikor egyes közösségek csak a neten tudják kiélni magukat.

2019. jún. 6. 03:40
 2/20 anonim ***** válasza:
16%

A tipikus női taktikák:

1. Biztos nem volt még nőd / szűz vagy

2. Biztos kicsi a farkad

3. Biztos látens homoszexuális vagy

4. Biztos sikertelen incel vagy

Lényegében a sarokba szorított nő ezekkel reagál. Zsörtölődés, szidás, mások bevonása a veszekedésbe, totálisan más téma bevonása a beszélgetésbe, amiben úgy gondolja legyőzhet, sírás, megszégyenítés, lejáratás, démonizálás, érzelmi manipuláció.

Tekintettel arra, hogy a nők fizikailag nincsenek fölényben a férfiakkal szemben, illetve mivel a nők egy társas környezetben élnek (tehát a túlélésük más emberektől függ), míg a férfiak egy természeti környezetben (a túlélésük javarészt saját maguktól függ), így teljesen logikus, hogy ezeket a módszereket "dolgozták ki" a saját védelmükre.

És ez működik is, hiszen a társas közösség (i.e. társadalom) úgy van programozva, hogy a nőt mindenképpen védje a férfival szemben (hiszen egy férfi elvesztése semmi, egy nő elvesztése viszont csökkenti a csoport túlélését; egyetlen férfi számtalan nőt meg tud termékenyíteni, egyetlen nő viszont csak nagyon hosszú idő alatt képes viszonylag kevés utódot szülni, így a nők száma fontosabb).

Ez egészen addig jól is működik, amíg a nők tiszteletre méltóak. A probléma akkor merül fel, mikor a nők (is) elkorcsosulnak minden szempontból.

Sajnos ha ez megtörténik, attól még a társadalom nem fog adaptálódni az új haszontalan nőkhöz, és nem alapból rögtön nekik igazat adni, mivel úgy fejlődött ki, hogy a nőt mindenáron védje. Ez pedig most akkor is fennáll, ha a nő semmiképp sem érdemes rá.

Inkább vesszen a férfi, akkor is, ha igaza van, és akkor is, ha egyébként teljesen normális, csak éppen nem tud beilleszkedni egy romlott társadalomba. Így működik a szelekciós/társadalmi nyomás.

2019. jún. 6. 04:07
 3/20 anonim ***** válasza:
20%

Nem elfelejtendő, hogy tele van az oldal leszbikus nőkkel, és valami különös indíttatásból ők is itt tanyáznak, és ha feltesznek egy kérdést itt normál emberek, hogy mi a véleményed erről a helyzetről, ahol a férjem, barátom, stb...gondolom elmennek okádni a budiba.

Vagy frigidek, prűdek, megkeseredettek, csalódottak, stb, de semmiképp sem normális itt a felhozatal.

Vagy a hetero nők nyilván nem ismerik a női oldalt, így lövésük nincs, hogy mennyi kretén nő van. Mint ahogy nekünk se, mennyi idióta férfi.

2019. jún. 6. 04:29
 4/20 anonim ***** válasza:
80%

Az a férfi, aki kiírja, hogy sikertelen a nők terén, szánalmas. Mégis mit akar elérni? Minek jön ide sajnáltatni magát? Mindezeken túl kb 3 millió ilyen kérdés van, hogy sikertelen valaki a nők terén vagy nem megy neki stb. Akkor ne tegyen fel még egy kérdést, mert tök felesleges. Lapozzon bele abba olvassa el megkapta a választ pont. Persze, hogy több gyűlölködő van. Férfi létemre én is az vagyok, mert a könyökömön jönnek már ki ezek a kérdések. Tehetek én arról, hogy gyökér neveltetést kapott egy illető, hogy nem tanult meg kommunikálni? Vagy nem tanították meg? Nem az én bajom. De ezek a kérdések zöme úgy kezdődik, hogy ezek a kérdezők általuk elmondva marha jól néznek ki, de nem értik miért nincs párjuk-> nem tanult meg beszélni, mégsem néz ki olyan jól, személyiség zavar; magas vékony-> hát ha egy nő nagyobb darab már egy kapcsolatban szerintem rég rossz, de nem lehetetlen ilyen kapcsolat, ha nő lennék egyértelműen azt mondanám, hogy hozzámképest férfiatlan, aki tőlem vékonyabb, előfordulhat, hogy azok, akik ilyen problémában vannak, hogy nem megfelelő szinten lévő társat akarnak. Röviden erre azt mondom, hogy maradjon a normál határokon belül, illetve ezen személyeknek önértékelési problémáik vannak. A harmadik variáció a kedvencem 20on x éves és szűz-> igen és? Mit csináljak? Vegyem el neki? Itt az előző kettő keveredése van kommunikáció probléma, önértékelési probléma, személyiség zavar, egyéb mentális problémák.

Ezeknek, akiket leírtam nem ide, hanem orvoshoz, pszichológushoz kellene járniuk, fejleszteni az önértékelésüket. Csak ezek az emberek, és az ilyen embereket védők, ezt képtelenek felfogni, elfogadni, képtelenek a kész tényekkel szembenézni, szánalmas módon lehordják a másikat, akik rávílágítanak a problémákra! És a gyűlölet, gyűlöletet gerjeszt. Ilyen világot élünk. Ez tipikusan olyan világ, ha megdöglik a lovam, dögöljön meg a szomszédé is!

Azt gondolom érthető és világos voltam. Mr Bean-nel konkrétan nincs bajom sőt, az amit a tévén keresztül mutat az egy oldala. Ne keverjük a valóságot a tévével ő egy intelligens, művelt ember! Attól, hogy a tévében lead, eljátszik egy szerepet az egy dolog. 3 gyereke van, van felesége is! Látod nem szép ember, de valahogy mégis összejött neki, vagy Mr Beanként vagy Rowan Atkinsonként.

2019. jún. 6. 04:44
 5/20 anonim ***** válasza:
52%

Az nem gyűlölködés, ha valaki elmondja, hogy mi a gond veled, és hol hibázol.

Mit vársz? Buksi simit?

Mr. Bean egy enyhén fogyatékos, kétballábas, igen csúnya férfi, aki csóró is. Sok esetben pont az a vicc, hogy irigy vagy gonosz másokkal.

Vajon miért őt hoztad fel példának?

2019. jún. 6. 05:15
 6/20 anonim ***** válasza:
55%

Amugy Mr Bean a vegere becsajozik. :-D

Szal o nem az.

Viszont az aki azt alaitja h nok masok nelkul eletkeptelenek hogyan magyarazza azt h megis szamtalan anya neveli egyedul sok esetben az apa anyagi tamogatasa nelkul a gyerekeket? Manapsag mar ezr allitani nem eppen arra val h tajekozott vagy.

Az a paai aki nem tud csajozni az inkabb nyafogas helyett tartson onvizsgalatott. Figyeljen magara hogyan viselkedik mit mond hogyan reagal. Figyeljen a testere, a lelkere, es az ertelmi szintjere.

Amugy a mai vilagban ami teli van eros onnallo nokkel megis mit varsz? Talan tanulj a nokrol noktol. Elj teljes eletett szerezz baratokat sportolj legyen biciod a munkaban es elet celod, tuzz ki celokat magad ele. Elsore aprokat majd komolyabbakat. Ez altal no az onbizalmad es onbecsulesed.

Jaham amig el nem felejtem. Az a felnott aki stabil magaban ep a lelke a teste az nem szorul ra mas tamogatasara. Az incelek nagyresze keptelen egyedul lenni. Keptelen megoldani a lelki zurjeit. Erre nem megoldas h becsajozol mert ha szart cipelsz a kapcsolatba az hamar kibukik es budos lesz minden. Akkor joggal hagy ott a no teged.

Egy szemelyes megjegyzes.

Soha eddigi eletem soran nem colt gond au ismerkedessel. De az utobbo ket evben amennyi nyafogo pasikat sodort elem az elet az mar komolyan gaz. Lassan ott tartok h inkabb maradok egyedul (de nem magamyosan) mint h egy ilyan pasika legyem a parom. Leven en tarsat leresek nem pedig anya potleka szeretnek lenni a pasikanak.

32N

2019. jún. 6. 06:04
 7/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
81%

Szerintem inkább csak tele van a tudata a felhasználók többségének a mindennapi sajnáltatással és gyűlöletkeltéssel. Régen még nem volt ilyen vonal és eleinte az emberek teljesen empatikusan és sok hasznos tanáccsal válaszoltak ilyen jellegű kérdésre. Akkor még teljesen más miatt estek egymásnak az emberek. De a vége az lett, hogy a kérdezők jól elküldtek mindenkit a fenébe, egyik tanács sem volt jó, nem volt elég univerzális a problémákra. A többség az önfejlesztést ezáltal önbizalom növelést erőltette. De nem volt jó válasz. Aztán elelharapózott, hogy mindig ugyanazokat a köröket futja mindenki és mára megunt dolog ez a "nincs nőm, mit csináljak kérdés".

Nekem speciel nincs bajom az incelekkel. Van ilyen haverom is. Az itteni kérdezők zöme ebben a témában viszont nem megoldást vár, hanem sajnálatot, együttérzést. Ami nem fogja előrébb mozdítani a jelenlegi állapotból.

Sok kérdezőnél az csak egy tünet, hogy nincs barátnője, és közel sem ez a legnagyobb problémája, csak ha erre rávilágítunk, akkor elindult az anyázás lavina.

2019. jún. 6. 06:06
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

1. Senki nem gyűlöli az inceleket. Az ostoba emberek ostoba, beszűkült véleményét olvasni unalmas már.

2. Ha valakinek segítenél, de nem lehet, azzal a továbbiakban nem foglalkozol.

3. Mr Bean nem igazán incel. Inkább autista, vagy enyhén fogyatékos, nem is való neki kapcsolat, még azokban a részekben sem, ahol van egy nője.

4. Mr Bean vicces és pont azért vicces, mert ilyen életképtelen figura. Az incel fiúk valóban azt szeretnék, hogy mindenki rajtuk röhögjön?

5. Tévedésben vagy, ha azt hiszed, incelként akár itt az oldalon is bárkit is annyira érdekelsz, hogy "fröcsögő rohamot kap". Olvassa a kérdést, leírja a véleményét. Egy csepp érzést sem váltanak ki az ilyen kérdések senkiből. Nem vagyunk dühösek, mi csak leírjuk, hogy elég volt már a nőgyűlölő sallangokból, amivel tele szemetelitek az oldalt. Mr Bean nem gyűlöl senkit, nem is foglalkozik senkivel, ő elégedett Teddyvel. Legyetek olyanok, mint mr Bean!

2019. jún. 6. 06:28
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

Az inceleket én is gyűlölöm, pedig férfi vagyok.

Egyrészt szégyent hoznak a férfi nemre, másrészt veszélyesek a nőkre, harmadrészt pedig rendkívül önző, egoista emberek, akik másban keresnik a hibát.

Az nem kifogás, hogy azért viselkednek így, mert szerencsétlenek az életben. A PUA szlengben azokat a pasikat, akik nem jutnak nőkhöz "AFC"-nek, vagyis átlagos frusztrált csávónak nevezzük, de ezek alapjaiban véve jó arcok, csak az a problémájuk, hogy önbizalomhiányosak. Ha az incelek is ilyenek lennének, nem lenne velük gond.

Mr. Bean meg nem incel. Amikor Rowan Attkinson felölti magára azt a szerepet, akkor egy mentálisan sérült (fogyatékos), jóindulatú embert formál meg, aki nem veszélyes a társadalomra.

2019. jún. 6. 06:48
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Nézzünk egy kis tranzakcióanalízist (guglizz rá, érdemes):

A pasi, aki idejön kérdezni, hogy miért nincs nője, pedig kigyúrta magát vagy hogy elmenjen"e prostihoz, mert gáz, hogy 28 évesen még szűz, az gyerekként beszél. Valójában nem választ vár, hanem sajnálatot meg támogatást. Ez azonban nem egy kapcsolat, idegenek vagyunk, nem fogjuk ápolni a lelked, csak tanácsot tudunk adni. Ez utóbbi viszont egy szülői válasz (mármint tranzakció analízis szempontjából), amire a gyerek (jelen esetben a kérdező) természetes reakciója a dac és az ellenállás.

Más szempontból ez egy játszma: az ilyen férfiak csak azt az egy módját ismerik, hogy felkeltsék egy nő érdeklődését, amivel az anyjukét felkeltették anno. Szóval ezt veszik elő. Kipakolják ide, mint egy horgot, hogy beleakadjanak a nők, azt válaszolják, amit szoktak, és akkor megvan a napi játszma, beszélt nővel, igaza van, megkapta, ami a játszmától kellett neki. Holnap jön a következő kérdés.

2019. jún. 6. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!