Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél sikertelen férfiak többsége miért gondolja magáról, hogy sokkal értékesebb ember belül, mint a sikeres férfiak?
Sajnos ezt a típust túl jól ismerem már, akik mindig sajnaltatjak magukat, de amint kapnak egy esélyt irreális elvarasaik lesznek a nő felé, végül pedig ronfykent bánnak azzal, aki bizalmat szavazott nekik...
Miert ilyen fekete-fehér az emberek gondolkodása? Attól még, hogy valaki szegény, vagy sikertelenek, elesettebb, nem lesz automatikusan jó ember.
Adott két testvér, akinek az apja alkoholista. Az egyik elkezd inni, a másik megfogadja, hogy soha nem iszik. Ugyanabban nőnek fel, a körülményeik azonosak.
Én azt tapasztaltam eddig, hogy a sikertelen férfiakat szidják a nők, ezeket a sikertelen emberkéket rossz tulajdonságok tömkelegével ruházzák fel és kivetítik rájuk a jelen kapcsolataikban tapasztalt negatívumokat és mivel szar pasik, ebből adódóan még jobban felerősítik a sztereotípiát.
Sok hozzászóló a korábban olvasott hozzászólások alapján beépíti a róluk alkotott képbe az olvasottakat, immáron tényként kezelve, állítva és örök törvényként megállapítva...
Én inkább ezt tapasztalom, de nem csak a gyakorin, hanem a valós életben is!
A sikeres embereknek csak az ölébe hullik a siker? A jó test náluk magától van? Az edzéssel töltött órák náluk csupa öröm és boldogság, a csokit ők nem is szeretik? A sportban sikeres emberek, akik éveket töltöttek úszással, küzdősporttal, nem tudnak küzdeni? Az 5 nyelven beszélő úgy született, hogy nem kellett soha nyelvet tanulnia? A diplomás nem tett semmit a diplomáért, a vállalkozó csak a hasát vakarja, a művelt ember nem olvasott egy sort se, csak úgy született, hogy "ismeri" a könyveket?
Vagy már megint ott tartunk, hogy a sikert csak a csajozásban méritek?
"Az 5 nyelven beszélő úgy született, hogy nem kellett soha nyelvet tanulnia?"
En a noknel sikertelen vagyok, de 3 idegen nyelven beszelek, amibol 2 azsiai.
Nem kerult sok energiabefektetesbe, nehogy azt hidd. Ez egy adottsag, ugy, mintha valaki sikeres a noknel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!