Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beleszerettem egy fiúba, aki csak haverként tekint rám?
Nem vagy magaddal megelégedve. Ezért nem hiszed el hogy jó lenne neked. És ezért gondolod hogy nem vagy elég jó hozzá. Ez a bunkóság tesz téged a szemében cukivá. Mint egy kiscica. :3
Szerintem ha egyértelmű hogy csak szexet akar, és ebben nem lennél benne akkor mondd el neki. Egyébként ne rombold le a barátságotokat. Idővel szerintem halványabb lesz az érzés.
Ez egy hamis kep, amit a media vetit manapsag. Korabban a jo ember volt a kedves, figyelmes, a rossz pedig a gonosz, flegma. Ma mar ez nem meno, uncsi, ezert megkevertek egy kicsit. A marcona fohos az igazi, aki mindenkivel szemben egy koszikla, csak a fohosnovel nem. Na, ilyen csak a meseben van.
Onbizalomhianyoskent belemenni egy ilyen oroszlanbarlangba, abbol minden lesz csak bo'dottsag nem. Ha nem akarsz strigula lenni, leepited a sracot meg ennel is jobban.
43F
Hasonló volt a helyzet nálam is...Én leépítettem mert egy idő után már csak fájdalmat okozott a helyzet.
Annyit azért tehetsz,hogy őszintén rákérdezel, mit szeretne igazából...bár tudom ehhez kell az igazi bátorság ami nálam egy év után jött el. Kiderült felesleges volt minden érzelem,mert csak barátnak szeretne annak ellenére hogy nagyon bejövök neki. Remélem nálad jobb lesz a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!