Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szerelembe, hogyan szakítsak vele? 39F
Figyelt kérdés
Lehet, hogy magamba vagyok szerelmes, már nem tudom...2018. febr. 13. 11:21
1/10 anonim válasza:
Amibe szerelmes vagy, az egy ideál. Nem valós, nem valódi értékek építik fel, nem kapcsolható valós személyhez. Én ezáltal illúziónak, hamisnak tekintem, ezért egyszerűen érvénytelenítem, nem ennek megfelelően cselekszem.
2/10 anonim válasza:
Akkor szakíts magaddal..tudom, hogy nehéz, de egy idő múlva túl leszel saját magadon. Itt csak az idő segíthet. Ha eltelik pár hónap, biztos feljönnek a régi szép emlékek, amit saját magaddal átéltél, de ez normális, ennek ellenére ne engedj a csábításnak és ne fogadd vissza magad, hisz kis ideig jó lenne minden, de utána kezdődne az egész előröl. Közhely, de az idő segít, hogy túl legyél saját magadon. Ne nézegesd a saját magad közös emlékeit, mert csak rosszabb lesz.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy sikerülhet, ha nem nézek tükörbe egy ideig. De ott van a visszapillantó sajnos abba muszáj néznem és ha meglátom újra magamat nem bírok majd szakítani és vissza fogok táncolni. Akkor meg el fogok csábulni és újra magamévá teszem magamat. Nehéz ez a helyzet.
2018. febr. 13. 11:59
4/10 anonim válasza:
Van gyereked , feleseged ? Ha igen akkor nincs min gondolkodnod a csalad az elso!
5/10 anonim válasza:
Akkor ne szakíts magaddal, hanem inkább lépj félre. Csald meg magad.
8/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a félrelépés lesz a megoldás, csak meg ne tudjam, hogy megcsaltam magamat, mert akkor lesz le is út meg fel is út. Nem akarom, hogy kidobjam magamat egy ilyen este miatt.
2018. febr. 13. 16:51
10/10 A kérdező kommentje:
Már megkértem a kezemet, de még hezitálok. Még nem vagyok annyi ideje együtt magammal, hogy ezt könnyen el tudjam dönteni.
2018. febr. 13. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!