Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerekvállalással ugyanúgy lehet manipulálni és hazudozni a nőknek mint anno ők tették a szexszel?
A női szexualitásnak óriási hatalma volt akkor amikor a férfiak többsége még nem jutott szexhez, de nagyon vágyott rá. Jellemzően ez fiatal korban van.
Ugyanígy lehet később manipulálni, hitegetni és jól átverni a nőket a gyerek témával? Mert hazánkban, a mai férfiak alig 30 százaléka akar gyereket, azoknak is csak töredéke rendelkezik a megfelelő anyagi háttérrel. Viszont a nőknek meg él egy ilyen családi idill kép a fejükben, és ahogy egyre jobban ketyeg a biológiai órájuk az idővel, annál jobban elvesztik a fejüket és egyre sebezhetőbbé és kiszolgáltatottá válnak.
Ezt a férfiak saját vágyaik elérésére ugyanúgy kihasználhatják társkereséskor mint anno a nők a szexualitást?
Én úgy tudtam eddig, hogy a gyerekkel is a nők zsarolnak...
De hát, gyorsan változik a világ!
Tényleg ijesztő, hogy ilyen primitív, ostoba emberek vannak.
"Mert hazánkban, a mai férfiak alig 30 százaléka akar gyereket"
Ha nem mondd! Aki gyereket akár szülni, az fog társat találni hozzá, rajtad meg pillanatok alatt átlátnak.
Megdöbbentő egyesek IQ szintje.
Azért azt áruld már el, hogy te pontosan milyen viselkedést vársz egy nőtől.
Ha randizni akarsz vele, de ő megmondja, hogy nem jössz be neki, akkor "még nem is ismersz, adj már egy esélyt".
Ha randizik veled párszor, mert adni akart egy esélyt, de továbbra se jössz be neki, akkor gondolom, ez volt a "szexszel hitegetés", ami megint aljas dolog az értékrended szerint.
Ha az "adj egy esélyt"-be nálad az is beletartozik, hogy szexeljen veled, akkor ugye tisztában vagy vele, hogy egy jobb nőhöz akár naponta is közelíthet egy vagy több pasi. Ha a te elveid szerint igazságos és mindnek "ad egy esélyt", akkor évente vagy ötvennel növekszik a strigulaszáma. Biztos, hogy ezek után pont te leszel az, aki kiemelkedőt tud nyújtani? Mondjuk vele nem is terveznél hosszú távra, mert aki az általad elképzelt módon viselkedik, azt te valószínűleg egy büdös ribinek tartod.
És egyébként messze nem minden nő akar gyereket, én úgy vettem észre, általában inkább a férfiak vágynak rá, és közülük is sokszor azért, mert annyit látnak belőle, hogy "lesz otthon egy ilyen cuki emberke, az anyja majd elintéz mindent vele kapcsolatban, nekem meg csak annyi a dolgom, hogy melózzak ugyanúgy, ahogy eddig is".
Lehetni lehet de ez amúgy (leszámítva hogy elég szemét dolog) neked mért is jó ?
Tán a náci Orbánnak vagy valami marketingese aki hitelezéssel nyomatja a gyerektémát. Kb ennyi értelme van az egésznek.
Remélem, hogy kamu.
Még jó, hogy én az ilyenektől védve vagyok, amint közli egy pasi, hogy gyereket szeretne, elválnak útjaink. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!