Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sorozatos visszautasítások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozatos visszautasítások után mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Annyira szomorú vagyok, amiért az utóbbi években semmi sem jön össze párkapcsolatilag. Kezdem magam nagyon elveszettnek érezni a csalódásoktól. Járok társaságba és nem nézek ki rosszul. Tippek, hogy mit lehet tenni? Kifogytam az ötletekből sajnos.

2019. jún. 3. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
2019. jún. 3. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) A zene tényleg mindig ott van, amikor rossz valami.
2019. jún. 3. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Örülök, ha tetszik.

Egyébként elmondom neked, hogy nézet kérdése az egész. Én úgy tekintek a visszautasításokra, mint tapasztalatra. Nem érdekel. Megpróbáltam, mások oda sem mernek menni. És figyelek arra, hogy mit ronthattam el (pl. hadartam, kétségbeesett képet vágtam), és igyekszem ezeket a jövőben a következő lányoknál nem tenni. Ez a fejlődés.

Még valami:

Szűzként elhatároztam, hogy ha kell, akár 10 000 nővel is kapcsolatot létesítek, nem érdekel, ha 9999 visszautasít, csak egy fogadjon el. Nos, nem kellett megvárnom azt a 10 000 nőt, mert kb. 4 hónappal később már nem voltam szűz... :D

2019. jún. 3. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Még annyit, hogy teljesen váratlan volt az egész, ő szedett fel engem...

Szóval nincs gáz. Ne add fel, ez a lényeg. A többi majd jön magától

Jó éjt.

2019. jún. 3. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Mit lehet tenni? Mindig csak előre! :) Nem jó ha rágörcsölsz a dolgokra, járj továbbra is nyitott szemmel, sok helyre, tarsasággal vagy akár egyedül is, előbb utóbb biztos ráakad valaki a horogra :)
2019. jún. 3. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

voltam én is igy azt tudom javasolni hogy egy jó ideig min 9 hónapig ne vágodj be senkinél sem! azt az időt csak magadra fordítsd! tanulj meg egy uj nyelvet, sportolj egészségesen élj, tanulj meg egy hangszeren játszani, 1 új társasági hobbi akár, öm meg ugye lehet a tudásodat is bővíteni... én kb másfél évet töltöttem igy és meg találtam életem párját! amikor nem is számitottam rá!

ha nekem sikerült biztos neked is fog! meg aztán én nagyon nem voltam egy egyszerű eset! :D

2019. jún. 3. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de inkább, találj ki valami, jó hobbit csajozás helyett.
2019. júl. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!