Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiaknak miért ennyire mumusuk az elutasítás?
Azzal kezdeném, hogy férfiként írom ezt a kérdést. Nagyon sokan nyavalyognak, hogy elutasítják őket, ezáltal "beégnek". A következő eseteket tudom elképzelni:
1. Baráti társaságból próbálnak valakit felszedni - ilyenkor azért többségében nem szokott "beégetés" lezajlani, hiszen barátok között igyekszünk tapintatosak maradni. Kivéve, ha őstulkok a barátaink.
2. Ismerős csajt (pl. egyetemről, munkahelyről) próbálnak - azért aki valamennyire ismer, az sem fog anyázva elzavarni.
3. Vadidegenhez mennek oda - itt már ugye megtörténhet az, hogy anyázva elküldenek, és miután megtörtént, még beléd is rúgnak kettőt. De ezzel meg mit kell foglalkozni? Amúgy is idegen volt, jó eséllyel sosem látod többet...
Bár engem még vadidegenek se küldtek el csúnyán, max. azt mondták, hogy a pasijukat várják, vagy ilyenek. Barátaim sem említették, hogy nagyon megalázták volna őket. Most akkor az itteniek hazudnak, vagy mi vagyunk szerencsések? Vagy akiket csúnyán elküldenek, azok a "szia megdughatlak?" szöveggel nyitnak? Esetleg direkt bandázó lányokhoz mennek, hogy lehetőleg minél több ember előtt kelljen elkullogniuk?
Mert nyámnyilák, ezen felül nincsenek szocializálva, kb. ilyen "american quickkscoper" szerű fazonok.
Amúgy még nálad is tovább megyek: mi van ha bunkón elküld?
Semmi.
Legalább gyorsan túl vagy rajta.
Itteni férfi vagyok, de olvasd el a kérdésem ezzel kapcsolatban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
1: Ha valaki egy köszönés és pár NORMÁLIS mondat után bunkón küld el, az őt minősíti, és nem engem. Lehet, hogy jobb is, ha olyannal nem hoz össze a sors. Azért emeltem ki, hogy normális mondatok, mert az természetes, hogy ha valaki odamegy, és nyíltan dugni akar a csajjal, akkor bunkón elküldik.
2: Én nem vagyok rezisztens, mert azért valahol rosszul esik, de nem fogok rajta napokig kattogni és depresszióba zuhanni, ha nem jön össze. C'est la vie, tovább kell lépni.
Igazából akármilyen stílusban utasítanak el, nagyon rosszul esik. Így inkább kerülöm a próbálkozást is.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!