Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen az ember lánya ha olyan partnert szeretne aki szintén otthon érzi magát az animek világában?
Van Mondoconokon szervezve külön Randi.Con program, direkt erre a célra, és mindig probléma hogy kevés lány jelentkezik.
Ácsi. Én otthon érzem magam az animék világában.. rengeteg mangát kiolvastam, comic con-on is voltam már, úgy ahogy Japánban is, kétszer.
Viszont csak ennyi közel sem elég. Ahogy jellemezted magadat, kis szürke egér lehetsz, gátlásos, hallgatag, hiper szenzi típus, a maga extrán elvont gondolkodásával.
Ehhez nem egy olyan fiú passzol, aki hozzád hasonlóan kiemelve egyetlen aspektust.. otthon van ebben a világban. Hanem olyan, aki jellemre hasonlít hozzád. És tök mindegy, hogy mennyire vágja és fogyasztja a japán media kultúrát. Röviden, én egy extravagáns, beképzelt, extrovertált csávó vagyok, aki roppant arrogáns, nyers és szókimondó. Röviden bunkó. Átgázolok még a kemény csajokon is, nemhogy a nyuszikon. 30 éves vagyok, de már kamaszkoromban is ilyen voltam. Szerintem több száz animét néztem végig, de lehet van az ezer is. Az egész elvont "underground"-tól a mainstream-ekig mindenfélét, akár többször is. Ettől függetlenül egyáltalán nem hiszem, hogy passzolnánk. Szóval ennél azért konkrétabb elképzeléseid legyenek a pasikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!