Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az ember 24 évesen még a szüleivel lakik?
Férfinak gáz. Nőnek nem.
Ilyen az egyenjogúság :)
Nem érdekelnek senkit az indokaid. Ugyanúgy, ahogy egy munkahelyi megbeszélésről vagy egyetemi vizsgáról való elkésés esetében sem érdekli a kutyát sem, hogy miért történt. Üdv a felnőttek világában.
Az ilyen nőket csak az érdekli, hogy külön élsz-e vagy sem. Kész, pont, ennyi. Nem érdekli, hogy miért nem költözöl külön, szülőkkel élsz - kuka. De nagyon sok lány van, akinél ez nem feltétel, ismerek több ilyen párt is, szóval ne nyafogj.
Minek ezt a szart ezredszer is megkérdezni?
Ha egy csajt zavar, hogy anyáddal laksz, szíve joga hozzá. Lépj tovább, keress mást, akit nem zavar. Ennyi.
Én is így vagyok ezzel. Adok haza, besegítek a ház körüli munkákban. Amennyit dolgozom, nem is vagyok a szülők terhére. Reggel elmegyek, este jövök.
Én sem látom értelmét hogy egyedül elmenjek egy albérletbe, kicsengessek minimum havi 100 ezret, és még ráadásul nem is lesz az enyém soha a lakás.
A pénzt szépen rakom félre, nem költöm el hülyeségekre. Majd ha lesz egy stabil kezdő tőkém, akkor minimális hitellel majd veszek egy házat.
És mielőtt jönne a mama hotel áradat, ez nem erről szól. Nem a függetlenség, vagy az önállóságtól való félelem miatt lakom még otthon. Egyszerűen pénzkidobásnak tartom az albérletet. Ha lenne valakim, akivel tervezni lehet, úgy már más lenne. De egyedül...
Vagy mondjuk lehet ők már külön laknak és/vagy nincs kedvük olyan pasihoz járkálni, akinek a szülei mindig ott legyeskednek?
Teljesen mindegy a kérdező szempontjából, a lényeg, hogy nem bírja felfogni, hogy vannak, akiknél a szülőkkel lakás kizáró ok, és tök értelmetlen ezen kiakadnia, el kell fogadni mint tényt.
Akinek ez kizáró ok, az egyszerűen már önálló és nem akarja más szüleit sem kerülgetni.
Rosszabb esetben csak húzna el ő is valakihez, csak nincs pénze albira.
Köztes eset, hogy olyat keres, akivel esetleg össze lehet hamar költözni, na most ha nincs pénzed albérletre, marad kb a hétvégi ott alvás és a szülőkerülgetés. Felnőtt emberként az már elég ciki.
"Vagy mondjuk lehet ők már külön laknak és/vagy nincs kedvük olyan pasihoz járkálni, akinek a szülei mindig ott legyeskednek?"
Ha ők külön laknak, akkor hozzájuk is lehetne menni, nem? :P És egyből nem lenne probléma a "legyeskedő" szülők jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!