Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha az ember 24 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az ember 24 évesen még a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
Így az elején tisztáznám, hogy dolgozom, adok haza, besegítek otthon és vannak terveim, jelen pill is saját lakásra/házra gyüjtök viszont eddig csak azt vettem észre az összes randi oldalon meg élőben is, hogy a nők akik velem egykorúak csak olyan férfiakkal álnak szóba akik egyedül élnek mindeközben sokan közülük ugyan úgy szülökkel laknak...de azért ők elvárják a férfitól, hogy legyen önálló... Most azért vegyek ki egy albérletet, mert különben nem áll velem szóba senki? Kész röhej... Egy albérlet ott kezdődik, hogy 100e míg egy szoba 50-60e és ott is ugyan úgy mással lakik az ember... nem logikusabb ha inkább félre teszem ezt az összeget és gyüjtök?...

2018. aug. 5. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
#10 Igen, de akkor meg a nő gondolhatná azt, hogy a pasi csak ki akarja használni :D Bár szerintem ha az ember szerelmes, nem azon agyal, hogy mit vonjon meg a párjától, nehogy véletlen ki legyen használva. Csak ha semmit nem adsz a kapcsolatba, akkor ne is várj semmit.
2018. aug. 5. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem tartom gáznak, pont az anyagi okokat tekintve.

Ugyanakkor örülök neki, hogy immár közel 10 éve a saját lábamon állok és bár albérletben ugyan, de egyedül élek.

Mondjuk anno 50-ért még ki lehetett venni egy 1,5 szobás lakást simán!

Ma meg... ahogy kérdező is írta, már szobát se válogathat az ember ennyiért...

Ja, meg az egyedül itt úgy értendő, hogy nem szülőkkel.

Mert amúgy annyira egyedül se jó azért...

33/F

2018. aug. 5. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem instagramcsajokra kell hajtani kedves kerdezo.
2018. aug. 5. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor gáz ha te annak tartod. Én nem tartom gáznak, mert én is inkább anyámékkal lakom és spórolok (SOKKKKKAL többet félre tudok így rakni).

Na de ne általánosíts. Nem minden nő ilyen. Haverom 30 felett van egy kicsivel, a barátnőjével pár hónapja vettek hazat, addig a muterjánál laktak.

Persze az ellenkezőjére is tudok példát, 23 éves csaj elvárja, hogy a pasi ne a szüleivel éljen, persze ő maga is külön él, ilyen helyzetben nem olyan fura ez az elvárás.. ismerek olyan nőt is aki 29 éves és a szüleivel él és nem várja el, hogy a pasi külön éljen.. ahány ember, annyi igény..

Keresgélj tovább, majd találsz valakit, aki passzol hozzád.

Sok sikert.

24F

2018. aug. 5. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem sem gáz,ha a srác a szüleinél lakik 20-on évesen.

Akikkel ismerkedtem mind a szüleivel élt,2nek esze ágában sem volt elköltözni a későbbiek során sem,ők mondták.

Viszont a legtöbb azt mondta,hogy ha már látja egy nőnél,hogy komolyabb a dolog és az össze költözés is szóba kerül akkor kitudnak venni közösen egy albit.

26/L

2018. aug. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!