Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet senkim?

Figyelt kérdés

31 vagyok, nem volt még komoly kapcsolatom soha.

Most kezdtem el dolgozni is, építeni az életem.

Viszont mindenki keresztül néz rajtam, pedig nem tartom magam rondának.

Max nem vagyok olyan hú de beszédes, okos ember.

Miért nem tudok találni, még ha csúnya szóval is élve most, picit együgyűbb lányt? Nem azt mondom, hogy legyen buta persze.

2019. jún. 1. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

#9 és #10

NINCS semmiféle szerencse, ezt csak a hitetlenek és az éretlenek mondják állandóan, akik soha nem vállalnak felelősséget a tetteikért. Ők mondják mindig, hogy szerencse és sors...stb.

6 év alatt azért megismertem a páromat és mint írtam, SZÁMOMRA tökéletes, a hibáival együtt, csak hogy hangsúlyozzam, ha eddig nem írtam volna. Szerinted, ha ismerem a vonzás törvényét, pszichológiát, önismeretet, akkor ne lennék tisztában azzal, hogy minden embernek vannak hibái? Ugye a kijelentésedet nem gondoltad komolyan?

Ezért emeltem ki a "számomra" kifejezést csupa nagybetűvel, mert ebben benne foglaltatik mind a jó, és mind a rossz tulajdonság is. De úgy tűnik, hogy a gyengébbek nem vették a lapot és csak arra gondoltak, hogy csak a jót veszem figyelembe. Hát nem!

Ebből a mondatból szűrtem le, hogy neked nincs kapcsolatod: "Akaratlanul is a tökéleteset helyezné szem elé, olyan meg nem létezik." Olyan létezik, hogy számodra tökéletes, akit hibáival együtt is szeretsz. Akárhogy is nézed, ő neked tökéletes, mert így fogadod el, ahogy van, nem akarod megváltoztatni, nem keresel másvalakit. Érted már?

2019. jún. 1. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Az áltudományokat meg az olyanoknak találták ki, mint amilyen te vagy. A kioktató hangnemet remélem legalább a párod értékeli, mert más ezek szerint nem. Sok boldogságot! (A rólam való bölcselkedéseid pedig tévesek.)
2019. jún. 1. 20:45
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Az áltudományokat meg az olyanoknak találták ki, mint amilyen te vagy"

Gondolom te is azok közé az emberek közé tartozol, akik azt vallják, hogy az orvosok azért vannak, hogy meggyógyítsanak és neked semmit se kell tenni azért, hogy egészséges maradj. Vagy gondolom azt se hiszed, hogy az emberi pszichének mekkora hatalma van az ember felett. Gondolom azt se hiszed el, hogy ha pl. történik egy tragédia, egy gyász, egy sokk, hogy az a lelki megterheltség mekkora fizikális dolgot is tud benned okozni.

Ép testben ép lélek.

De gondolom azt se hiszed el, hogy a negatív gondolatokkal, mekkora kárt tudsz magadnak okozni.

Ha mondjuk egész nap hatalmas adagban kapod a stresszt, akkor a nap végére nem fáradsz el, lelkiekben is, nemcsak testileg? Ha szomorú vagy, az mennyire hat ki a külső kisugárzásodra, viselkedésedre? Mennyire terhel meg téged?

És ez nem áltudomány, hanem te vagy tájékozatlan, maradi és tudatlan. Olvass pszichológiai könyveket.

Az ember nemcsak fizikális testből áll, hanem lélekből is!

2019. jún. 1. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
"Gondolom, gondolom, gondolom..." Túl sokat gondolsz. Nem ismersz engem, mondtam, ne próbálj meg engem megfejteni. Képzeld el, pontosan tudom, mire jó az elme. De hogy a te párkeresési módszeredről hogy jutottál el oda, hogy már az egész életem kielemezd és az én gondolkodásom analizáld, azt nem tudom. Kinek akarsz ennyit bizonyítani?
2019. jún. 1. 21:32
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Jajjj..#11-es, ezt te sem gondolhatod komolyan...az, hogy nem hiszek a “vonzás törvényében” miért is jelenti azt, hogy nem tudok felelősséget vállalni a tetteimért? Attól még hogy nem vonzok be dolgokat, döntéseket az elmémmel hozok, te két külön dolgot vonsz össze, amiknek semmi közük egymáshoz. Legalább gondolkozz mielőtt leírsz valamit. Ez csak valami hablaty amit idehánytál, hogy bizonyítani próbáld azt, amit a tudománynak sem sikerült.

A pszichológiát maximum felszínesen ismered. Mert az tudomány, és nem foglalkozik áltudományos dolgokkal, mellesleg ennek is megvannak a biológiai alapjai. Amiket te felsoroltál, azokra mind van tudományos (!) bizonyíték, tudjuk, hogy például a gyász kihathat a testi egészségre is. Pszichológiát hallgatok, úgyhogy hiába próbálod nekem megmagyarázni, hogy miért igaz amit állítasz, mert tudom, hogy nem az. Te hiszel ebben, rendben van, de nem kellene ennyire pökhendinek lenned és másokat kioktatni akik nem hisznek ebben, vagy éppenséggel tudják, hogy amit állítasz azt nem helytálló.

2019. jún. 1. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Hány cm magas vagy ? 70 kg nal több vagy ? Ha az utóbbi igaz rád abban az esetben a nőket felejtsd el. Senkinek nem kell egy nagy maci.
2019. jún. 2. 08:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Vonzás törvénye... hagyjuk már. :))

Ha férfiasan jól nézel ki, akkor vonzó leszel a szemükben, ellenkező esetben csinálhatsz bármit, nem fogsz kelleni nekik.:)

2019. jún. 2. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!