Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem tudok ismerkedni akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudok ismerkedni akkor tuti hogy nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

Nem tudok ismerkedni. Barátaim sincsenek. Meg órákig sem tudok beszélgetni senkivel sem. Nem az a gond hogy félek beszélgetni, henem sokszor úgy érzem hogy nem tudok mit mondani.

Lehet így barátnőm?

Eddig még sosem volt barátnőm. Neten szoktam ismerkedni, mert írásban könnyebb, meg utána élőben is egyszerűbb.

Nagyon rossz érzés hogy szeretnék, de nem tudok ismerkedni. Most meg még rosszabb érzés mert mindjárt egy évvel öregebb leszek, és nem jutottam előrébb a csajozásban.

Azért jutott nekem ilyen személyiség mert az élet sem szeretné hogy barátnőm legyen?

2019. ápr. 10. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Ha TÉNYLEG nem tudsz ismerkedni, akkor tuti, hogy nem lesz. Az még egy dolog, hogy kezdeményezni te nem tudsz. De ha egyszer kezdeményez a csaj, és te ott ülsz a randin, de semmit nem tudsz csinàlni, ami jó lenne, akkor mit vàrsz?

Jó hír, hogy az ismerkedés tanulható.

Keress rà a neten a magyar Mystery Method-ra, abban talàlsz néhàny sablonszöveget, hogy legyen mit mondanod, kezdetnek az is jó. Zsedényi Csabànak a Kulcs a nőkhöz cìmű könyve viszont talàn jobb lenne neked, mert kicsit könnyebben emészthető, és egyébként is merített az előbb említett könyvből.

2019. ápr. 10. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Bàr inkàbb a "tuti" helyett azt mondom, hogy "valószínűleg" nem lesz senkid így. Elképzelhető ugyanis, hogy szerencséd lesz, de (szerintem) nem biztos.
2019. ápr. 10. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Ne, már:((((
2019. ápr. 10. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha igazán akarnál, tudnál változtatni a személyiségeden. Pl. azzal, hogy elmész egy pszichológushoz, hogy mérje föl a gyengeségeidet, erősségeidet, és mit javasol, mi legyen a változásban az első lépés, stb.

Ha nem tudsz ismerkedni, mégis mitől lenne barátnőd? És ha egyáltalán nem tudsz kommunikálni, akkor mondd, mégis miről szólna az a kapcsolat? A szexről, és ennyi?

2019. ápr. 10. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Mi az, hogy ne màr?

Írtam, hogy az ismerkedés tanulható. Jah, hogy nem akarsz tenni azért, hogy legyen nőd? Igaza van 4-esnek, tudnàl vàltoztatni, ha akarnàl. Olvasd el mégegyszer azt a kommentet, mert nagy igazsàgol vannak benne.

2019. ápr. 10. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
*igazsàgok
2019. ápr. 10. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!