Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek, hogy soha nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy soha nem lesz senkim. (? )

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nagyon nehéz eset vagyok. Nem tudom, hogy lesz-e bárki aki képes lesz kezelni a természetemet. 19 éves vagyok és még nem volt senkim. Remélem, hogy ha idősebb leszek, akkor változni fogok kicsit. De egyszerűen kiismerhetetlen vagyok, kiszámíthatatlan, hangulat ingadozásos, sokszor váratlanul robbanok. Félek, hogy ezt senki sem tudja majd elfogadni. Mit tehetnék ezek ellen?
2019. márc. 12. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Önismeret, pszichológus, de majd idővel vélhetően úgyis megkomolyodsz.
2019. márc. 12. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Abbahagyod a rettegést és kezeled ezeket a dolgokat magadban. Ne reméld, hogy idősebb korodban változni fogsz automatikusan, ha te magad nem dolgozol ezeken a tulajdonságaidon.

32/f

2019. márc. 12. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezeken csak is te tudsz változtatni illetve a leendő társad is lehetséges tud még formálni valamilyen szinten (persze ehhez neked is kell akarnod), ha megtalál benned valami pluszt ami miatt Te kellesz neki.

Maga a kiszámíthatatlanság részben nem is annyira vészes, persze vannak olyan dolgok az életben ahol ez nem épp a legjobb tulajdonság, jobb esetben ezt még kinövöd, 19 évesen én is eléggé komolytalan voltam. A hangulat ingadozás illetve váratlan robbanás elkerülésére, a felfogásodon kell változnod, nem egyszerű semmi, de egy pozitív hozzáállás a dolgokhoz, még akkor is ha pocsék sokat segít, viszont személy szerint ha minden borul zene vagy edzés szokott segíteni, mint stressz levezetésként.

Azon meg ne stresszelj lesz valaki aki így fogad el, és te is fogsz változni, ha annyira megfog a társad.

2019. márc. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!