Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszem, hogy nekem simán összejöhet bármilyen jó csaj, ha eddig senkim nem volt még?

Figyelt kérdés

Valahogy van bennem egy beteges egyenlőség tudat, valószínűleg a szüleim nevelése miatt. Ezért azt hiszem, hogy bárhol látok egy nagyon szép nőt, akkor simán esélyem lehet nála! Oda is szoktam menni ha úgy alakul, beszégetek, stb aztán persze elutasítanak de egyáltalán fel sem veszem! Ugyanúgy próbálkozok tovább. Azt gondolom, hogy rajtam áll ki lesz a barátnőm, szabadon választhatok! Mindezt úgy hogy 26 évesen még nem volt párkapcsolatom. Szex volt, de az is buli által megismert nem annyira szép csajokkal. A haverok rendszeresen szivatnak hogy házhoz megyek a ló@ért, meg “szépfiú” a gúnyos becenevem meg “donjuan”.

Egyszerűen olyan vagyok, mint aki nem tudja hol a helye és simán azt hiszi hogy bármelyik nőnek bejöhet. Annyira magabiztos vagyok hogy nem tudom honnan jön! Legutóbb leszólítottam a szomszédom iroda frissen kinevezett 28 éves vezetőjét, aki hihetetlen jó nő és nagyon stílusos, okos. Odamentem, beszélgettem, adtam neki névjegykártyát. Pedig a külső szemlélők röhögnek rajtam ilyenkor hogy mit képzelek magamról, miért jönne össze egy ilyennel mint én?!

Ez valami kóros önbizalom vagy önértékelési betegség? Olyanról hallottam hogy valakinek kóros önbizalomhiánya van, de olyanról nem, hogy kóros önbizalomtúltengés! Van ilyen?

2019. máj. 26. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

"Olyanról hallottam hogy valakinek kóros önbizalomhiánya van, de olyanról nem, hogy kóros önbizalomtúltengés!"

Pedig ez a gyakoribb, csak nem szokták reklámozni.

2019. máj. 26. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Mert naiv vagy. Amúgy ebből is látszik, hogy az itteni nők hazugságaival ellentétben a külső a lényeg, nem az önbizalom.
2019. máj. 26. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Pedig nem ártana a realitások talaján maradnod.
2019. máj. 26. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

" de olyanról nem, hogy kóros önbizalomtúltengés"

A szó amit keresel a nagyképűség.

Ezt az állapotot így szoktuk nevezni :)

2019. máj. 26. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Jó dolog, ahogy hozzáállsz ehhez, kivétel viszont hogy csak nagyon jó csajokhoz mész oda. Így jelentősen kevesebbek az esélyeid.

Inkább legyél ilyen, mint az itt lévő férfiak besavanyodott többsége, aki nem mer kezdeni a nőknél.

2019. máj. 26. 12:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én irigyellek, ha egy nő vissza utasít, 3 napig mély depresszióba esem. Bárcsak én is ilyen lazán tudnám venni a dolgot :/

24/F

2019. máj. 26. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Mintha magamról olvasnék, egy különbséggel. Haverok nem zrikálnak hisz tudják: beugrásból ütnék két közepesen úgy hogy már a kicsik is halálosak lennének
2019. máj. 26. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Lúzer srác álmodozik ! 😂 nem artist nekik vele ha sorba szerzed az elutasítasokat!
2019. máj. 26. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezzel csak annyi a baj, hogy nem rajtad áll, milyen barátnőd lesz, mert a barátnő egy másik, szabad akarattal rendelkező ember.
2019. máj. 26. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:

A legviccesebb,hogy ilyenkor a saját férfitársaid űznek gúnyt belőled,ahelyett,hogy bátorítananak. Nyilván a saját nyomoruk miatti befordultságban meg ezt is irigylik tőled.

Figyelj,én nőként azt mondom,hogy ha nem fáj az elutasítás,az a legpozitívabb dolog. Akkor próbálkozz,hatha összejön. Nem minden a külső,ha a stílusod megnyerő,valaki értékelni fogja.

(Végre egy NEM lelkibeteg hapsi. Ezt értékelem!)

2019. máj. 26. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!