Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 fölött szinte lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött szinte lehetetlen párt találni? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel azt tapasztaltuk, h a pasik vagy foglaltak, vagy megmaradtak anyuci kedvencének, vagy nem tudnak elköteleződni, vagy pedig olyan a magatartásuk, h elviselhetetlenek. Az idő előrehaladtával egyre nehezebb a pártalálás.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Nők és férfiak véleménye is érdekel :)

2019. máj. 30. 22:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20%
Igen, válogatós vénlányként felejtős a dolog számodra.
2019. máj. 31. 09:35
 22/31 anonim ***** válasza:
55%

Talán nem úgy kéne ismerkedni hogy:

"Kor?"

"Állás?"

"Saját Lakás?"

"Diploma?"

"Fénykép igazi?"

2019. máj. 31. 11:35
 23/31 anonim ***** válasza:
62%
#19 Veled sem az a baj, hogy nem nézel ki tökéletesen, hanem az, hogy femináci vagy.
2019. máj. 31. 12:04
 24/31 anonim ***** válasza:
..., vagy csak nem vagyunk elég feltűnőek és nem vesztek bennünket észre.:) Hibája mindenkinek van, férfiaknak és nőknek is. A kérdés az, hogy ezekből a hibákból ti mennyivel rendelkeztek, illetve a férfiak részéről melyik hibát mennyire tudjátok tolerálni.
2019. máj. 31. 12:07
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

23, egyik se talált. De ne aggódj,nem.gaz, hogy nem menty egy kommentbol egy témánál, nem lehet megtudni, milyen a masik, csak a sajattapasztalatbol, idegességből, megbantottsagbol kitalalni,raruhazni valamit.

19

2019. máj. 31. 12:23
 26/31 anonim ***** válasza:
55%

Azok alapból elrontják, akik saját magukkal egy korúakkal akarnak ismerkedni.

Férfiként érdemesebb kb. 5 évvel lefelé célozni, nőként 5 évvel felfelé. És most baráti voltam, mert szívem szerint 5-10 évet írtam volna.

2019. máj. 31. 12:24
 27/31 anonim ***** válasza:

“Férfiként érdemesebb kb. 5 évvel lefelé célozni, nőként 5 évvel felfelé. És most baráti voltam, mert szívem szerint 5-10 évet írtam volna.”

Mikor a korosztályomról irtam, akkor pont a kb 0-5 évvel fiatalabb nőkre gondoltam. A korosztály kb ez.

A 10+ évben van igazság, amíg a 30 feletti nők szóba sem álltak velem, addig a húszas éveik végén járók igen (és nem, nem a pénz miatt).

Ezzel viszont rögtön megkaptam, hogy a pasiknak csak a fiatal pipik kellenek, mert a harmincast már öregnek tartják.

Pedig isten látja lelkek 35-37 évesen a 30-33 éves korosztályt gondoltam magamhoz valónak, akik mellesleg kizárólag 39-ig ismerkednek, mert a 40 az már sok nekik. (Bár nem online a tapasztalat, de vicces egy társkeresőn pl megnézni, hogy a 27 éves nő is 40-ig ismerkedik, meg a 38 éves is 😀)

2019. máj. 31. 15:54
 28/31 anonim ***** válasza:
#25 Ezt valahogy el szoktátok felejteni akkor, amikor mindenféle lúzer idióta nőgyűlölőnek elhordtok valakit azért, mert nincs sikere a nőknél.
2019. máj. 31. 16:14
 29/31 anonim ***** válasza:
Több olyan férfi is írt ide, aki vélhetően beletartozik a 30-as korosztályba és kapcsolatot szeretne. Hozzátok szól a kérdésem: hány privátot kaptatok nőktől, nem direkt ismerkedésre, csak csupán így anonim beszélgetésre, amiből esetleg közös szimpátia alapján alakulhatna valami?
2019. máj. 31. 17:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Nőktől privátot? Nullát. :D

31F

2019. máj. 31. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!