Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 fölött szinte lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött szinte lehetetlen párt találni? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel azt tapasztaltuk, h a pasik vagy foglaltak, vagy megmaradtak anyuci kedvencének, vagy nem tudnak elköteleződni, vagy pedig olyan a magatartásuk, h elviselhetetlenek. Az idő előrehaladtával egyre nehezebb a pártalálás.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Nők és férfiak véleménye is érdekel :)

2019. máj. 30. 22:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
34%

10

Megvagyok. Lehet, hogy neked nem vagyok az, de a nők egy jelentős része simán leáll tartós kapcsolatra akár 10 évvel idősebb férfival is.

Ugyanígy fordítva egy vonzó férfi tud 10 évvel magánál fiatalabb nőt találni kapcsolatra.

2019. máj. 30. 23:32
 12/31 anonim ***** válasza:

Szia 2 es!

Igen én írtam. Sok a kincs de el vannak sokszor keseredve. Persze nem azt jelenti hogy minden 30as pasi egy főnyeremény de sokukat észre sem veszik a nők.

Ami a kettős mércét illeti:egy nővel szemben nem elvárás a lakás vagy a presztizs míg férfi 30 felett minimum albérlet vagy saját lakás. A gond az hogy sokan egyedül azért nem költöznek ki mert pébzkidobás...ha találnának párt már nem lehetne mondani a mamahoteles szöveget stb.

De hát ez egy ördögi kör

2019. máj. 30. 23:58
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30 évesen is ugyanolyan nehéz, mint eddig. Biztosan peches vagyok, de régóta családot szeretnék, s a hozzám közeli generációk (most már ugye 30-40) képviselőiről előbb-utóbb kiderült, hogy mégsem készek rá - majd talán 50 évesen...
2019. máj. 31. 00:06
 14/31 anonim ***** válasza:
Én velem 28-30 éves koromban sok nő eljött randizni. De 35 évesen már nagyon kevesen akarnak találkozni. Szóval nehezebb
2019. máj. 31. 00:14
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

Igen kérdező, ez pontosan így van ahogy mondod, nagyon nehéz találni olyat akivel el tudod képzeni hosszú távon.

De ugyanez igaz a másik oldalról is.

A nők egy része szexuálisan lestrapált. Értem ez alatt hogy mindent kipróbált, tele egyéjszakás pasikkal, hármas szex. leszbi, swinger, stb. Most pedig rendes, komoly, családcentrikus férfit (és nem pasit) szeretne. Nekem egy ilyen kiélt széthasznált nő nekem nem kell.

A másik része: anyagi problémákkal teli. Mért én oldjam meg?

Szintén egy része: mentális problémákkal küszködik. Nem vagyok pszichiáter, sem papirzsebkendő.

van egy olyan rész aki rossz kapcsolaból menekül, mentőövet keres.

Vannak akiknek elviselhetetlen a természetük, mások buták mint a sötét éjszaka.

Aki kellene az boldog kapcsolatban van.

2019. máj. 31. 00:40
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

35 éves voltam, mikor egy nagyon hosszú kapcsolatom véget ért (nem én vetettem véget neki).

Gondoltam, nem lesz nehéz ismerkedni, hiszen amíg volt barátnőm, addig rendszeresen megkapta a barátnőitől, hogy könnyű neki, mert van egy rendes, normális párja (sőt, volt aki nálam próbálkozott be, bár nem voltam vevő a dologra).

Folyton hallgattuk pártként mi is a szingli barátnőket, hogy sehol egy normális pasi, mind foglalt, anyu pici fia, alkesz, munkanélküli, elhízott-apu testű, egyébként is mind csak a szexre hajt... a síránkozás végtelen volt (attól tekintsünk el, hogy a hölgyek sem voltak mind 100%-ak azon a téren, amit a férfiaktól elvártak volna)

Lelövöm a poént, a korosztályom nőtagjai gyakorlatilag teljesen átnéztem rajtam, mikor ismerkedni kezdtem. Egy egy randit is piszok nehéz volt összehozni, a második randi már lehetetlen. Gyakorlatilag egy végeláthatatlan küzdelem volt az egész társkeresés.

Miközben ott álltam papíron a “normális” férfiak oldalán, nem szexet kerestem, van normális (nagyon jó) munkám, lakásom, életem, nem vagyok anyuci pici fia, tudom hol a porszívó, sportolok, nem vagyok egy Brad Pitt, de nem vagyok szétesve sem, nem piálok...

Nos, ezek után azt hiszem mikor egy nő 30 felett rákezd a sehol egy normális férfi mantrára, akkor csak egy kávét kérek tejjel, cukorral.

2019. máj. 31. 06:17
 17/31 anonim ***** válasza:
65%

Én egy 32 éves pasival jöttem össze...nem tudtam előre, de ő is anyuci pici fia volt.

Szerencsére már felnőtt férfi lett.

2019. máj. 31. 08:11
 18/31 anonim ***** válasza:
33%
Csak azért lehetetlen, mert nem veszitek észre azokat a férfiakat, akik nem néznek ki teljesen tökéletesen.
2019. máj. 31. 08:39
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Ja, mert a pasik észreveszik a nem tokeletesen kinezo noket...
2019. máj. 31. 09:09
 20/31 anonim ***** válasza:
68%
Valószínűleg a foglalt férfiak is voltak anyuci pici fiai valamikor, illetve nekik is vannak elviselhetetlen szokásaik. Van aki ezeken túl tud lépni és mivel jól érzik magukat egymás társaságában, nem a lakás, kocsi vagy a távolság a mérvadó. Te azt várod hogy a tökéletes férfi felkaroljon és csak érted éljen, sok sikert hozzá.
2019. máj. 31. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!