Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság után ennyire lehetetlen párt találni?
Figyelt kérdés
Elváltunk. Most 35 éves férfi vagyok, de úgy érzem hogy 10 éve még bőven kapós lettem volna, ma már semmi. Lehetetlen. Egy leszervezett randi, erre nem jön el. Nem ír vissza Messengeren... kezd elegem lenni. Eljárt volna felettem az időm?2018. okt. 6. 20:26
3/18 anonim válasza:
Sok dologtól függ. Hogy nézel ki, mit tudsz nyújtani, kikkel ismerkedsz, mennyire tudsz flörtölni, udvarolni, stb.
4/18 anonim válasza:
Mindenki előnyben van veled szemben, aki nem volt még házas, tehát tiszta lappal indul.
35 évesen, válás után, gondolom anyagilag is lenullázva nem leszel menő leszel a nők/lányok körében.
5/18 A kérdező kommentje:
Azt már észrevettem hogy a 20-35-ig terjedő korosztály kilőve... Legalább 200(!!!!) nőnél próbálkoztam NULLA azaz NULLA eredménnyel.
2018. okt. 6. 21:06
6/18 anonim válasza:
Ismerkedj élőben. Sokkal egyszerűbb, mint társkeresőn.
7/18 anonim válasza:
Valami infó hiányzik. Miért váltál el? Gyereked van? Szerintem nem önmagában a válás a gond.
8/18 anonim válasza:
Ha 200ból nulla lett az eredmény,akkor a hiba nálad van,mert az ilyen szintű sikertelenségi arány már komoly tanulási és az ok-okozat összefüggések megértésének a hiányára utal.
Tehát valószínűleg ugyanazt a fa-szságot ba-szod el újra és újra,nem tanulva az előző hibából.
Én is bőven formán kívül vagyok a játszmát tekintve de 5ből 1et azért csak megdugok.
9/18 anonim válasza:
Még nem vagy felkészülve egy új kapcsolatra lelkileg, ezt érezni rajtad.
10/18 anonim válasza:
Azt érezni rajta, hogy nem vette mèg tudomásul, hogy eljàrt felette az idő. Olyan nőknél probàlkozik, akiknél esélye sincs. Mintha még mindig 25 lenne és agglegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!