Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság után ennyire lehetetlen párt találni?
Figyelt kérdés
Elváltunk. Most 35 éves férfi vagyok, de úgy érzem hogy 10 éve még bőven kapós lettem volna, ma már semmi. Lehetetlen. Egy leszervezett randi, erre nem jön el. Nem ír vissza Messengeren... kezd elegem lenni. Eljárt volna felettem az időm?2018. okt. 6. 20:26
11/18 anonim válasza:
25 éves nő vagyok, és bőven jó korosztály a kérdező.
12/18 anonim válasza:
Tudod te, hány elvált férfi/nő talál magának újra párt? Akár még gyerekkel, vagy 50+-osan is! A szüleim is elváltak, mindkettőnek lett párkapcsolata, pedig mindketten 40 felett voltak. És még rengeteg ilyen ember van, rengeteget példát lehetne mondani. Nem hiszem, hogy az a gond, hogy elvált vagy. Ahogy az egyik válaszoló is írta,lehet lelkileg még nem állsz készen tovább lépni és ez látszik. Esetleg a házasság alatt kicsit elhagytad magad, ellaposodtál. Járj edzeni, szórakozni, foglalkozz magaddal, próbáld lezárni a múltad amennyire tudod, hagyd magad mögött és meglátod előbb utóbb változik a kisugárzásod és ezt mások is észreveszik
14/18 anonim válasza:
Én egy évtizeddel fiatalabb vagyok nálad és azt tapasztalom, hogy sokkal nehezebb most párt találni, mint 5éve.
15/18 anonim válasza:
Neten vagy 50 kezdeményezésből 2 nő írt vissza.
2 személyes ismeretség, egy telefonos, és egy messengeres randira hívásból mindkettő igent mondott.
Talán szerintem személyesen több esély van ismerkedni.
16/18 anonim válasza:
Kérdező, gyereked van?
Ha igen, erősen rontja az esélyeidet.
17/18 anonim válasza:
Hát alapból elvált nőket kellene becéloznod! Aki még nem volt házas az szóba se áll veled! A 10 év élmény, az Exfeleség esetleges gyerek.....esélytelen vagy egy tiszta lappal induló pasival szemben!
Elvált nőkre koncentrálj!
18/18 anonim válasza:
35 évesen 20-tól keresel barátnőt...szerinted mi lehet a baj?
Ebben a korban már nyugodtan becélozhatod a nőket 40 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!