Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni egy ilyen kellemetlen helyzetben?
Van egy nő, aki érdekelt (szerettem), évekig ismertem, de már nem találkozunk. Nem történt semmi, nem sokat beszéltünk, de olykor megvolt az érdeklődés. Csak a címét tudom. Mit tennétek?
Arra gondoltam, írnék neki, akár verseket is. De ez könnyű, és a nők olyanok, akiket szerintem a pillanatnyi érzések vezérelnek. És akármit írnék, nem éreznének semmit, mert nem vagyok ott, nem látnak, csak egy papírt olvasnak. Semmi hatása nem lenne. Mi férfiak szerintem mások vagyunk, inkább a gondolkodásunk irányít, ilyenkor elgondolkodnánk az illetőn, mit érez, milyen lehet, mit akarhat, stb.
Úgyhogy arra gondoltam, odamehetnék, megvárhatnám a ház előtt (ez még legális egyszer), valami ürüggyel, pl. ott felejtett valamit, és akkor beszélnék vele. És ez sokkal nagyobb hatással lenne, és a nők buknak a bátorságra.
Vagy kombinálhatnám a kettőt, előbb írnék, hogy ne legyen olyan váratlan.
Mi a helyzet azóta?
Ne mondd neki egyből, hogy szereted, mert az gyerekes. Ismeretlenül nem szerethetsz valakit, kivéve ha általános iskolából vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!