Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen kellemetlen helyzetben?
Két hete kezdtem dolgozni, es egyik nap egy kolléga ( akit addig nem láttam) maga mellé , segitönek 2 napra.
Nagyon mosolyog es beszelgetunk es mondja h ismerösnek tunök neki
Folyton mosolyog mikor nez stb mondtam neki h kicsi a varos . Tenyleg en nem emlekszem ra egyaltalan . Mondta szokott golfozni stb es akkor jutott eszembe h en par eve chatteltem pasikkal nemelyiknek ki is adtam magam úgy értem a nevem.
Többször fordult elö h merész , eléggé ruhátlan képeket kuldtem magamról. Eszembe jutott h chatteltem valakivel aki golfozik az en varosomban.
Név arc kiesett es az is h miert maradt abba a chat , végulis nem allt szandekomban talalkozni soha a való világban veluk. Ez a pasi 56 eves es szingli ( gondolom nem véletlen) van egy felnött gyereke
En nagyon banom h ilyet csinaltam chatteltem ma el se tudnam kepzelni h ilyet tegyek. Nagyon szégyellem.
Azt gyanitom h ezzel az alakkal chatteltem es süllyedek a föld alá, roppant kellemetlen!
Azt hiszem hivott talalkara es en nem mondtam igent.
Most mar a parkereses se erdekel , 41 eves vagyok es megszoktam ezt az eletet szinglikent
Mit tanacsoltok, nagyon szégyellem magam , váltsak munkahelyet , ássam el magam?
Hogyan viselkdjek a közelében?
Miért kellene hogy szingli maradjál? :) Miért nem próbálod megismerni, attól mert perverz, még lehet jó fej...
Bár akkor menekülj, ha másoknak is felhozza a meztelen képes témát, hogy te ilyen voltál. Ha nem csinál ilyent, megpróbálhatod ^^.
Erre szokták mondani, hogy "kicsi a világ".
Amúgy meg vállald fel, legfeljebb nevettek egy jót.
40-hez közeledve ez elég ritka viselkedés egy nőtől, kétségtelen. Viszont azt küldesz magadról, amit akarsz, senkinek nincs köze hozzá.
Nem hiszem, hogy ki lenne tűzve a golf klub falára bármelyik képed is. Ha meg ő volt a címzett, hát azzal se foglalkozz -pár éves story az nem is nagyon létezik, ha csak ennyiből állt.
Csak semmi para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!