Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most akkor az én jellemhibám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor az én jellemhibám?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nagyon röviden akarom leírni.22 éves lány vagyok,tavaly kezdtem a fősulit ami közel van,tehát a távolság nem lesz probléma a kérdésemben.Megismertem kb. 4 hónapja egy nőt,ám nem az egyetemen,hanem baráti körökben,ő 40.Már férjes,gyerekek nincsenek,és amolyan nyitott házasságban élnek,mert a nő biszex,és mindenképp igényli a nőket az életében.Én még nem voltam sem fiúval,sem nővel,és nem tartom fontos résznek az életemben ezt.Nem voltak jó tapasztalataim az emberekkel,így nagyon kevesekben bízom meg igazán,és mivel van még komoly önértékelési probléma a vállamon,egy stabil kapcsolatot keresek,ahol azt érzem,hogy tényleg fontos vagyok.Ez a nő úgymond már most a lelkitársam,és részemről a korkülönbség ellenére lehetne is jövője,de az ő élethelyzetét tekintve én csak egy lennék a többi közül..Ez nekem őszintén nagyon zavaró.Nem akartam,hogy az legyen,mert ő azt mondogatja,hogy a szabadság nagyon fontos neki,mindenkit tud szeretni,és én ezt el akarom fogadni,de félek,hogy egy idő után részemről ez már nem barátság lesz(tapasztalat) (és úgy látom ő sem ehhez ragszkodik) és megint magamra maradok a szívfájdalommal mint eddig..Nem várhatok tőle semmit,nekem viszont ez a nyitott dolog nem fog menni..hiába próbálkozom,azt hiszem lelkileg nem erre van szükségem.Ő az akiben tényleg most mindent megtalálok,és nagyon fáj belátnom,de megalázónak érzem,holott egyáltalán nem úgy viselkedik.Szerintetek még időben hígitsam a kapcsolatot,vagy próbáljak barátságra koncentrálni?..ami nehéz lesz.Szeretnék már nagyon valakit magam mellé.Mivel bizalmi problémáim vannak,attól is félek,hogy kihasználna majd,mert fiatal vagyok,és nagyon el akarja hitetni,hogy a nyitott kapcsolat ilyen jó dolog..

2019. máj. 28. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az érzéseidet vele kellene megbeszélned, mert ha nem mondod hogyan gondolkodsz, mik a félelmeid, hogyan érzel akkor ő magától nem fogja kitalálni. És ha elmondod talán közösen találtok megoldást a helyzetre.
2019. máj. 28. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Az első válasza jó. Az én válaszom az hogy én hagynám. Mi értelme bele lépned egy olyan kapcsolatba ahol már van más is rajtad kívűl, ráadásúl úgy hogy nyitott a kapcsolat. Tegyük fel elhagyná a férjét..ha neki nem elég csak ő akkor te sem leszel az. Inkább hagynám, viszont elmondhatod neki hogy érzel.
2019. máj. 28. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ebben igazatok van.Őszinte tudok vele lenni,már egyszer szóvá tettem ezt,de valami olyasmi volt a válasza,hogy "majd alakul hogy lesz".Nem szó szerint,de ez volt a lényege.Gondoltam arra,hogy visszatérek erre,de úgy érzem,hogy egy picsogós tininek tűnök,mert olyan választ kérek,amit nem tud megadni.Nekem most az kell,amit ő nem tudna majd adni,de olyan jól kijövünk,hogy ez egy szar helyzet most.:S Sajnos azonban a barátságon kívül jövője tényleg nincs..És tudom,hogy ez megint nekem fog fájni.
2019. máj. 28. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt írod kapcsolatot akarsz.De ha jól értlek olyat aminek van jövője.Ennek a kapcsolatnak nincs.A férje megadja a szabadságot neki amire szüksége van mellette így soha nem fog elválni senki kedvéért.Jól érzed, hogy valószínűleg egy lennél a sok közül.Éppen ezért nem is tudsz megbarátkozni a helyzettel, hiába mond bármit.Szerintem hagyd, mert ebből csak te jöhetsz ki rosszul.A legjobb ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot és keresel valaki akivel nem csak MA,Holnap meg majd alakul valami lesz ,hanem közösen tervezhetitek a jövőt.
2019. máj. 28. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Erről nem beszélt senki, de valakinek ki kell mondania! Ő már 40 éves, szóval ha jobban belegondolsz akkor hiába tudnál vele összejönni, ez a hosszú kapcsolat lehet hogy nem is lenne olyan hosszú. Nem azt mondom hogy hagyd ott (bár az előzőek véleménye szerint szerintem is ott kéne hagynod), de nem hinném hogy egy nálad sokkal idősebbel kéne tervezned a jövődet, mert abban a kapcsolatban nem együtt fogtok megöregedni hanem csak ő, és te majd megint ott maradsz egyedül a szívfájdalmaddal. Igen, tudom ez szörnyen bunkónak hangzik, de valakinek tényleg meg kell említenie, ha bannolnak az oldalról, ha nem!
2019. máj. 29. 08:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Egyáltalán nem bunkó..ennél durvább dolgokat is kimondtam már magam előtt.És ehhez hozzá vagyok szokva,csak nem akartam,hogy megint megtörténjen,mert ez tényleg kivételes az életemben.De persze kell lennie egy olyan faktornak,ami tönkreteszi..Az is a baj,hogy még magammal sem vagyok teljesen tisztában.Nem tudom egyáltalán melyik nemhez tudnék jobban vonzódni,nekem ez kísérlet is valahol.Én sem vagyok ám biztos abban,hogy egy nővel akarom ezt,most már csak az érzéseim után megyek.Annyira viszont látok előre,hogy tudjam nem vezet ez sehova,csak egy kaland mindkét félnek,vagy egy barátság,ennyi.
2019. máj. 29. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!