Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek a férfiak gyerekes nőkkel ismerkedni? Miért ilyen gyávák?
Szerencsére anyám válás után talált egy férfit, aki elfogadott és tisztességesen felnevelt engem és a testvéreimet, így nem kellett apa nélkül felnőnünk. Köszönet minden pasinak, aki el tudja fogadni más gyerekét, ezzel esélyt adva a gyerekeknek (akik nem tehetnek a szüleik hülye döntéseiről) egy teljes, boldog családi életre.
Emellett persze nincs gondom azzal sem, ha valaki nem akarja más gyerekét nevelni, de ti is bármikor válhattok majd hétvégi apukává, akinek a gyerekeit más férfi fogja nevelni és eltartani, és lehet hogy veletek sem akar majd ismerkedni sok nő a gyerekeitek miatt.
Nem nem merek. Hanem nem akarok. Van saját tapasztalatom jócskán. Egy gyerekes nőnél én mindig csak sokadlagos leszek a sorban, soha nem lesz semmiben igazam, mert mindig csak a gyerek vágyai lesznek előtérben és amúgy is én csak azért vagyok, hogy talicskázzam a pénzt. Aki meg normális az anyagiakat illetően, ott is fenn áll a korábban említett többi probléma.
Ezen felül saját gyereket sem akarok SOHA, nemhogy még másét felnevelni. Akkor miért kezdjek gyerekes nővel? Tudsz egy jó indokot?
Ne haragudj, de rosszul vagyok azoktól a nőktől akik a szaporodási vágytól túlfűtve az első nagy szerelemnek lebabáznak anélkül, hogy alaposan megismernék az ipsét. Meg azoktól is, akik gyerekkel akarnak magukhoz láncolni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!