Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves gyerekes nőként, hol tudok ismerkedni NORMÁLIS férfiakkal?
Neten már próbálkoztam, csak selejt van ott.
A való életben pedig a munkahely, iskola és az edzőterem környékén még nem szólított le nemhogy a nagy ő de még senki sem. Úgy érzem kicsit rá kéne segíteni a dologra, de hol tudnék nézelődni?
Szerintem akárhol próbálkozhatsz.Élőben és neten is.
Biztos lesz olyan férfi,akinek bejössz majd.
Lehet, meglepő lesz, amit írok, de neten is ugyanazok az emberek vannak, akikkel élőben is meg lehet ismerkedni.
Én ismerkedtem szórakozóhelyen is, néha még utcán is leszólítanak, de semmivel sem jobb a helyzet... (sőt, szórakozóhelyen voltak a lehető legrosszabb tapasztalataim).
A párom egy közösségben ismertem meg, ahová mindketten jártunk, és történetesen ő is fent volt társkeresőn, csak nem ott ismerkedtünk meg. Így aztán ki merem jelenteni, hogy neten is vannak értékes emberek, csak meg kell őket találni. :)
Talán nyitottabbnak kéne lenni, vidámnak és nem lenézni a másikakat...
Már a "selejt" szó használata egy halom emberre, az is elég irritáló ahhoz, hogy ne akarjak kikezdeni veled.
Ha kedves, értelmes anyukával találkozom, aki egyedülálló akkor próbálkozom nála.
Ugyanazoknak a kritériumoknak kell megfelelni mint egy gyerektelen nőnek.
Képes vagyok elfogadni, hogy ha nem vagyok a legfontosabb, hiszen a gyereke az.
De másban nekem nem különbözik a két eset.
"Neten már próbálkoztam, csak selejt van ott."
Mint te. Te is oda mentél ismerkedni.
Kit minősítesz selejtnek,aki annak bizonyult annak mi volt a fogyatékossága?
Egyáltalán milyen célból keresel pasit és milyen korosztály felelne meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!