Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális 30-as férfiakkal ismerkedni?
Akár vmi szórakozóhely, ahova tényleg 30-asok járnak (és nemcsak a szórakozóhely szlogenje ez)?
Itteni jelentkezőket nem szeretnék.
normális 30-as pasi vagyok, és pont ugyanezt a kérdést szeretném feltenni normális 30-as nőkkel kapcsolatban :)
(ha találsz egy ilyen helyet kérlek feltétlen írd meg, mert viccen kívül kíváncsi vagyok!)
Én pedig normális nőt keresek, de sehol sem találok.
Mit várok el egy normális nőtől?
-hűséges és megbízható, nem sz***pja más f***szát
-a közös érdekünkért, akár még tenni is hajlandó
-nem csak a leny***úlás a célja
-a súlya kevesebb a magasságánál
Lehet túl magasak az igényeim, talán hallgatnom kellene másokra és lejjebb adnom, de egyenlőre még kitartóan keresgélek.
Nem tudom, de szerintem a szórakozóhelyek nem a legmegfelelobb helyek az ismerkedesre. Már, ha komoly kapcsolatot akarsz. (Persze vannak kivetelek).
Az oldalon is talalhatsz megfelelo embert, par levelvaltassal nem veszitesz semmit. Bar szerencse kell hozza. :)
Egyebkent engem is erdekelne a valasz. Nalam a 28 eves is belefer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!