Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy huszonéves csajok semmit sem akarnak elérni az életben? Csak tengődik a nyomorban napról-napra. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Én amolyan elszánt típus vagyok, nem mondanám magam munkamániásnak, de van egy jól menő vállalkozásom, azon kívül általában benne vagyok a normális szórakozásban (túra, nyaralás, utazás), de nem vagyok az a buliban hányós típus.

Próbáltam ismerkedni lányokkal, elég kiábrándító volt, hogy hol tartanak az életben, és abszolút nincsenek jövőbeli terveik, abszolút nem foglalkoznak semmivel, konkrétan:

1. lány, dohányboltban eladó, voltam a boltnál, a napja azzal telik, hogy a bolt előtt lúzer pasikkal cigizik (lúzer pasi alatt azt értem, hogy valami tuningoltnak mondott ronccsal jár, munkanélküli, max. pizzafutár).

2. lány, munkanélküli, állást keres 8 hónapja, az anyjával él egy egy szobás garzonlakásban egy putriban.

3. lány, fodrász, nála igazából az akasztott ki, hogy 20 percenként cigizik (és az egész családja, a 12 éves húga is).

4. lány, kórházban ápolónő, és egész nap a telefonja képernyőjét bámulja (szülőknél, egy 6 m2-es szobában él, nem mozdul ki a lakásból).

Ha bármelyikkel összejöttem volna, tudom, ha nem dolgozna, akkor se lennének pénzügyi gondjaink, de valahogy mégsem akarna kimászni a nyomorból, és számomra morbid lenne valami putriban élni egy láncdohányos csajjal, koszban, büdösben, ápolatlanul, és nevelni max 1 gyereket, akivel abban a környezetben csak a probléma lenne.

Miért nem tudnak megváltozni, és összeszedni magukat, normálisan élni?

28/F

2019. máj. 27. 19:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha annyira érdekel, honnan: külföldön élek, onnan. Tolmácsként dolgozom Nagy Britanniában, amit elég jól megfizetnek, úgyhogy 3 év alatt majdnem összejött az önerőre.

Es 16 évesen költöztem el a családomtól (akkor még csak országon belül) , kisebb fordítómunkákbol, ösztöndíjból meg hasonlókból éltem, nagyon szűkösen.

2019. máj. 28. 12:48
 32/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt még mindig nem magyaráztad meg, hogy a cigizésnek mi köze van az ambíciókhoz? Rengeteg férfi is cigizik és gazdag, és rengeteg férfi tengődik. A gyerek témára is nagyon rá vagy akadva meg a 'néztem más lányokat is'. Úgy kezeled őket, úgy beszélsz róluk mint valami tenyészállatról a hétvégi vásárban, amit meg kell venni aztán szaporítani. Igazán visszavehetnél az arcodból, főleg hogy elmondásod szerint veled pont ugyanazt csinálják az egyetemista lányok, mint amit te csinálsz ezekkel a lányokkal... És te sem azért akarod, hogy 'összeszedhjék magukat' hogy nekik jó legyen, hanem azért hogy aztán neked lehessen válogatni közülük. Abból a sok pénzből amit összeszedtél lehet egy személyiségfejlesztő programra kéne befizetned. :)
2019. máj. 28. 14:18
 33/37 anonim ***** válasza:
Ja és képzeld 7 milliárd ember van a földön, nem mindenki egyforma. Van aki otthon szeret lenni a szabadidejében, mert introvertált és pl fárasztja a világ. Gondolom a kis érettségiddel ilyenről még nem hallottál... Nekem van pénzem, diplomám, és takarítani is szeretek és mégis itthon ülök, mert nekem erre szükségem van a hétköznapok után. Ennyi. :) Hiába van pénzed, az sajnos látszik, kulturát, széles látókört nem ad...
2019. máj. 28. 14:21
 34/37 A kérdező kommentje:

Esküszöm nem értem miért vagytok leragadva a pénzen - amiket leírtam, egyik sem feltétlenül kell pénz.

Másrészt, és nem nagyképűségből, de van pénzem, ahogy írtam, a 4-es csajnak mondtam, csináljunk valamit, bármit (természetesen állok mindent), de ő inkább a kis szobájában telefonozik - erről szólna az élet?!

"cigizésnek mi köze van az ambíciókhoz" - az egészségnek alapvetően köze van az ambícióhoz... Ha mértékkel csinálja (napi 5 szál), akkor semmi, de ha egy 22 éves csaj napi 2 doboz cigit elszív, és otthon a családi mentalitás az, hogy a 12 éves húga a szüleivel együtt cigizik, na akkor ott baj van... Egyrészt abból a csajból kinézném, hogy terhesen is dohányozna, másrészt úgy 20-30 év múlva meglenne az egészségügyi hatása (talán csak azért gondolom így, mert az egyik szoszédnak gégerákja volt, a másiknak tüdőrákja, bár utóbbit nem érdekelte, mert felkötötte magát a padlásfeljáróban).

2019. máj. 28. 15:07
 35/37 anonim ***** válasza:
De te nem tértél ki rá, hogy láncdohányos. Láttam én már dohányzó orvost vagy programozót is...
2019. máj. 28. 15:46
 36/37 anonim ***** válasza:
55%
Ápolónő bérből hogy a budos rossebbe lenne saját lakása vagy albérletre pénze? Én Győrben élek, elárulom, meglehetősen magasak itt az ingatlan és albérletarak, de még a környező falvakban is. A bérek meg közel se mindenhol érik el a nyugati színvonalat, egykét céget leszámitva. Akkor miről beszélünk... Nyomd be egy jobb állásba, ha tudod.
2019. máj. 28. 19:59
 37/37 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek is csak a szája jár csak azert mert szakmunkásként jobban keres.

2019. máj. 28. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!