Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy huszonéves csajok semmit sem akarnak elérni az életben? Csak tengődik a nyomorban napról-napra. Ez miért jó?
Én amolyan elszánt típus vagyok, nem mondanám magam munkamániásnak, de van egy jól menő vállalkozásom, azon kívül általában benne vagyok a normális szórakozásban (túra, nyaralás, utazás), de nem vagyok az a buliban hányós típus.
Próbáltam ismerkedni lányokkal, elég kiábrándító volt, hogy hol tartanak az életben, és abszolút nincsenek jövőbeli terveik, abszolút nem foglalkoznak semmivel, konkrétan:
1. lány, dohányboltban eladó, voltam a boltnál, a napja azzal telik, hogy a bolt előtt lúzer pasikkal cigizik (lúzer pasi alatt azt értem, hogy valami tuningoltnak mondott ronccsal jár, munkanélküli, max. pizzafutár).
2. lány, munkanélküli, állást keres 8 hónapja, az anyjával él egy egy szobás garzonlakásban egy putriban.
3. lány, fodrász, nála igazából az akasztott ki, hogy 20 percenként cigizik (és az egész családja, a 12 éves húga is).
4. lány, kórházban ápolónő, és egész nap a telefonja képernyőjét bámulja (szülőknél, egy 6 m2-es szobában él, nem mozdul ki a lakásból).
Ha bármelyikkel összejöttem volna, tudom, ha nem dolgozna, akkor se lennének pénzügyi gondjaink, de valahogy mégsem akarna kimászni a nyomorból, és számomra morbid lenne valami putriban élni egy láncdohányos csajjal, koszban, büdösben, ápolatlanul, és nevelni max 1 gyereket, akivel abban a környezetben csak a probléma lenne.
Miért nem tudnak megváltozni, és összeszedni magukat, normálisan élni?
28/F
Utolsó, ha annyira érdekel, honnan: külföldön élek, onnan. Tolmácsként dolgozom Nagy Britanniában, amit elég jól megfizetnek, úgyhogy 3 év alatt majdnem összejött az önerőre.
Es 16 évesen költöztem el a családomtól (akkor még csak országon belül) , kisebb fordítómunkákbol, ösztöndíjból meg hasonlókból éltem, nagyon szűkösen.
Esküszöm nem értem miért vagytok leragadva a pénzen - amiket leírtam, egyik sem feltétlenül kell pénz.
Másrészt, és nem nagyképűségből, de van pénzem, ahogy írtam, a 4-es csajnak mondtam, csináljunk valamit, bármit (természetesen állok mindent), de ő inkább a kis szobájában telefonozik - erről szólna az élet?!
"cigizésnek mi köze van az ambíciókhoz" - az egészségnek alapvetően köze van az ambícióhoz... Ha mértékkel csinálja (napi 5 szál), akkor semmi, de ha egy 22 éves csaj napi 2 doboz cigit elszív, és otthon a családi mentalitás az, hogy a 12 éves húga a szüleivel együtt cigizik, na akkor ott baj van... Egyrészt abból a csajból kinézném, hogy terhesen is dohányozna, másrészt úgy 20-30 év múlva meglenne az egészségügyi hatása (talán csak azért gondolom így, mert az egyik szoszédnak gégerákja volt, a másiknak tüdőrákja, bár utóbbit nem érdekelte, mert felkötötte magát a padlásfeljáróban).
A kérdezőnek is csak a szája jár csak azert mert szakmunkásként jobban keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!