Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy huszonéves csajok semmit sem akarnak elérni az életben? Csak tengődik a nyomorban napról-napra. Ez miért jó?

Figyelt kérdés

Én amolyan elszánt típus vagyok, nem mondanám magam munkamániásnak, de van egy jól menő vállalkozásom, azon kívül általában benne vagyok a normális szórakozásban (túra, nyaralás, utazás), de nem vagyok az a buliban hányós típus.

Próbáltam ismerkedni lányokkal, elég kiábrándító volt, hogy hol tartanak az életben, és abszolút nincsenek jövőbeli terveik, abszolút nem foglalkoznak semmivel, konkrétan:

1. lány, dohányboltban eladó, voltam a boltnál, a napja azzal telik, hogy a bolt előtt lúzer pasikkal cigizik (lúzer pasi alatt azt értem, hogy valami tuningoltnak mondott ronccsal jár, munkanélküli, max. pizzafutár).

2. lány, munkanélküli, állást keres 8 hónapja, az anyjával él egy egy szobás garzonlakásban egy putriban.

3. lány, fodrász, nála igazából az akasztott ki, hogy 20 percenként cigizik (és az egész családja, a 12 éves húga is).

4. lány, kórházban ápolónő, és egész nap a telefonja képernyőjét bámulja (szülőknél, egy 6 m2-es szobában él, nem mozdul ki a lakásból).

Ha bármelyikkel összejöttem volna, tudom, ha nem dolgozna, akkor se lennének pénzügyi gondjaink, de valahogy mégsem akarna kimászni a nyomorból, és számomra morbid lenne valami putriban élni egy láncdohányos csajjal, koszban, büdösben, ápolatlanul, és nevelni max 1 gyereket, akivel abban a környezetben csak a probléma lenne.

Miért nem tudnak megváltozni, és összeszedni magukat, normálisan élni?

28/F

2019. máj. 27. 19:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%

“Csak sima érettségim van (az egyetemista csajok ezen a ponton befejezik az ismerkedést), hiába vállalkozó vagyok, van pénzem, magamnak köszönhetem - valahogy úgy néznek rám, mintha valami bűnöző lennék, drogkereskedő vagy ilyesmi, amiért tanulás és örökség nélkül jó anyagi körülmények között élek.”

bárkinek lehet vállakozása ez nem valami szuper nagy mutatvány. Nem mindenkire néznek igy, a külsőd is ezt az üzenetet továbbítja feléjük. Nem gondolnám hogy zakóban, frissen vasalt ingbe, elegáns bőrcipőben jársz mint egy ügyvéd vagy üzletember.

Nem feltétel a medencés ház főleg ha valahol vidéken található, egy II. kerületi kertkapcsolatos lakás is megfelelő.

28/N

Előző

2019. máj. 27. 20:40
 22/37 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit furcsa nekem hogy odamész emberekhez és így kijelented hogy "te mi a fa**t csinalsz? Te miért így élsz?" Stb.

Miért nem múzeumokban ismerkedsz akkor?

2019. máj. 27. 20:47
 23/37 A kérdező kommentje:

Nem szerencsém volt, hanem dolgoztam, régebben olyan munkát, ahonnét a legtöbb munkatársam első nap "sírva hazaszaladt anyucihoz", azt az életet befejeztem, jelenleg ingatlanokat hajtok fel építési vállalkozóknak.

Egyáltalán nem nézem le azokat akik kevésbé tehetősek - inkább az életstílusukat, méginkább, hogy ez nekik jó, és nem akarnak rajta változtatni. Pl. valaki írta, hogy a dohányzás miért baj - a 3. lány 22 éves, tényleg 20 percenként cigizik, napi 2 doboz simán elmegy, voltam náluk a lakásban, mint valami retro kocsma... anyuka, nagymama cigizik, és tök természetes volt, hogy a 12 éves, 6.-os általános iskolás gyerekük, otthon TV nézés közben a szüleivel együtt cigizik!

De a 2-es is hogy tud 8 hónapja együtt élni az anyjával egy szobában, úgy hogy mindketten munkát keresnek?

A 4-es is tök normális lenne, de nem mozdul ki a lakásból, csak a telefonját bámulja (pedig mondtam neki mindent, felőlem elmehetünk étterembe, nyaralni, szellemet idézni a temetőbe, tökmindegy... erre csak mosolyog, hogy jó, majd...) Erre mégis hogy lehet alapozni? - Összejövünk és ülünk a 6 m2-es szobába, nézzük 1.5 méterről a TV-t?

2019. máj. 27. 20:58
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

“Összejövünk és ülünk a 6 m2-es szobába, nézzük 1.5 méterről a TV-t?“

Miért neked nem medencés házad van, ahogy írod? Majd oda költözik hozzád és együtt pancsiztok a medencébe.

Esetleg neki kellene biztositani a medencés házat? Azt hiszem, ezt nem gondolod komolyan... Mit csináljon a kis lakásukba, lehet spórol vagy kevés a fizetése. Abból hogyan csináljon mindig programot.

Mi az hogy ingatlanokat hajtasz fel?

2019. máj. 27. 21:11
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

Tehát ha valaki nem ambicíózus, munka mániás, az “nyomorban tengődik? Idióta. Elég fekete-fehéren látod a világot.

Azt még megértem, hogy elítélendő, hogyha valaki munkanélküli, de annál tovább nem foglalkozok mások életével.

Amúgy ki nem sz@rja le őszintén, hogy te kivel jönnél össze és kivel nem? Biztosan nem hiányolnak ők sem ilyen nagyképű gyökeret...

2019. máj. 27. 21:19
 26/37 The pale emperor ***** válasza:
49%

Én itt a válaszokon most teljesen lefagytam. Amit a kérdező ír tök jogos. Ki a bánatos Isten akarna ilyen nőkkel együtt tervezni? És itt nem a pénztelenségről vagy a napról napra élésről van szó, mert azt egy középvezetői pozíció is magában foglalja simán. Hanem ez a tipikus ülünk a meleg trágyában aztán 50 évesen meg felriadunk, hogy "b@s zki már 20 éve is utáltam amit csinálok és ahogy élek és úgy nagyjából az ég világon semmit nem értem el"

Mert aztán nekem ne mondja senki, hogy a dohányboltozás olyan hű de baromi jó. Ja...ha épp nincs más, temporálisan oké. De így maximum ennyi.

Itt a jobbra való törekedésről szól a dolog amiben meg aztán én nőként is totál egyet értek. Ha valakiből ez hiányzik az igen is egyfajta szellemi...hiányosság ha úgy tetszik.

Lehet hivatásod, vagy preferenciáid de attól még az ember szeretne törekedni. Legalábbis egy bizonyos hányada. Jobb minőségű munka, jobb élet illetve akár biztonság miatt.

És én is értem, hogy mi a bánat közöm van hozzá de én is elképedve nézem amikor valaki 15 éve dolgozik mondjuk egy árufeltöltői pozícióban 130 nettóért és ez kielégíti. Vagy, hogy példánál maradjunk anyuval él egy szobában.

Hihetetlen számomra is.

Nőként elképedek néha, hogy néhány nő olyan egyszerű mint egy faék. Gondolom ezek a dolgok is innen fakadnak. Mert 'jóvanazúgy. Majd lesz valami....vagy nem.

2019. máj. 27. 21:26
 27/37 anonim ***** válasza:
74%
Ha hó te tahó ! Nem mindenki születik bele apuci pici vállalkozásba amiben jól élhet mint marci a hevesen ! Tudod magyar országon , nem bele törődnek az emberek , ha nem szimplán bele kényszerülnek az olyan lakhatásba, munkába amit te putrinak nevezel meg gáznak... Magyar ország vagy 70 % ilyen melókból él , nem tudom hol érzed te magad, német országbak hogy ennyi lehetőség lenne ???
2019. máj. 27. 22:04
 28/37 anonim ***** válasza:
77%

Én 16 éves körön óta önellátó vagyok, nemsokára lakást és autót veszek (meg hiányzik egy kicsi az önerőből a lakáshoz ), nappali képzésen tanulok és 2 részmunkaidős állásom van.

Valahogy a férfiak nagy része nem igazán bírja az ambíciózus nőket meg ha nem akkor ugranak, amikor a férfiak úgy gondolják.

24/N

2019. máj. 27. 23:38
 29/37 anonim ***** válasza:
61%

mérnöknek tanulok, mesterdiplomát is akarok majd, halálra fogom magamat keresni ezzel a végzettséggel, most is jó körülmények között élek, de soha nem néztem le senkit, mint te, azért ami a munkája és ahogyan él

mit tudod te az okokat és hogy miért olyan az életük, amilyen? honnan tudod, hogy mi történt velük, milyen ambícióik voltak korábban és mi miatt nem tudták megvalósítani?

22 L

2019. máj. 28. 00:01
 30/37 anonim ***** válasza:

Kérdező a kiszemelteiddel ez volt a valós gond:

1. Nem te voltál a kiszemeltje, számára te voltál a "lúzer pasi" !

2. Mint kiderült neki sem kellettél, nem volt annyira elkeseredve, hogy rád facsarodjon, ne add fel még fél év és a tied lehet :)

3. Nem jön ki a matek! Az nem zavart téged, hogy ő láncdohányos, de a családja is az, így kizárt, hogy akarj tőle valamit... Ennek nagyon olyan szaga van, hogy inkább te nem feleltél meg neki!

4. Hát igen, mint ahogy te is leírtad többre vágysz, a 6m2-es szobánál, de ezt ő nem tudja és nem akarja számodra megteremteni. Egy keményen dolgozó ápolónő nem szeretne téged is eltartani, tehát érthető részéről, hogy miért dobott téged.

-------------------

"Én 16 éves körön óta önellátó vagyok, nemsokára lakást és autót veszek"---Faterom is azt mondja, hogy ő 14 éves kora óta önellátó. Olvasatomban önállóan ki tudja venni a kaját a hűtőből, amit nem ő tett bele és önállóan meg tudja venni a sörét. Kezdetben öreganyám bukszájából, jelenleg meg addig őrjöng, amíg meg nincs finanszírozva a nagy önállósága...

16 éves korod körül, hogyan és miből??? Végzettség nélkül, több 10 millió Ft, de miből???

TEÁOR 9604 tudtommal 18 éves kortól legális vállalkozás, előtte feketéztél a cégeddel???

2019. máj. 28. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!